De ziua lui, l-a omorât vaca

11 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 vacile

Dan Terteci

Un bărbat de 42 de ani, Nicolae T., din comuna hunedoreană Tomeşti, în apropiere de Brad, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost  lovit cu coarnele de o vacă aflată în turma comunităţii. 

A pierdut prea mult sânge
Omul a murit exact în ziua în care împlinea 42 de ani. Era cu vitele la păşune, când a fost lovit cu cornul de una dintre acestea. Ghinionul a făcut ca lovitura să-i fie aplicată în artera femurală, aceasta fiind secţionată. Bărbatul a sângerat puternic şi s-a stins la scurt timp. Nu se ştie din ce cauză, vaca, un animal blând, care nu avea antecedente în acest sens, l-a împuns pe bărbat cu coarnele în picior.
Un echipaj al ambulanţei, chemat de săteni la faţa locului, nu a mai putut să-l salveze pe rănit, acesta decedând, din cauza pierderii masive de sânge.
Bărbatul era căsătorit şi avea un băiat de 15 ani. După moartea sa, copilul va fi crescut de soţia şi bunicii lui. Familia spune că nu va sacrifica animalul care le-a lovit mortal ruda.
Pentru că stau în zonă de deal, creşterea animalelor este principala sursă de venit a sătenilor din Tiuleşti. Poliţiştii susţin că nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Controale în trafic

Dacă sunteţi şoferi şi vreţi să plecaţi la drum, ar fi bine să aveţi maşina în regulă. Inspectorii Registrului Auto...

Campioni la dublu, pe podium la simplu

Tenismenii de la SCM Deva au obţinut rezultate valoroase la turneul „Mastersul Ardealului“, disputat la Deva, deşi au jucat la...

Accident românesc în Ungaria

Nu ştiu dacă toţi cei care au vizionat sau au ascultat, ieri, buletinele de ştiri ale diferitelor canale de televiziune...

Închide