Controale de verificare şi prevenire, în contextul pandemiei cu noul virus, în 35 de instituţii publice din Deva

Prefectul judeţului Hunedoara, Călin-Petru Marian, a emis un ordin în urma căruia echipe mixte de poliţişti, jandarmi şi pompieri au efectuat astăzi o acţiune de prevenire şi control la instituţiile publice din municipiul Deva, în contextul numărului mare de persoane depistate pozitiv la infecţia cu SARS – COV 2.
La începutul acţiunii, prefectul judeţului le-a transmis ofiţerilor şi subofiţerilor im­pli­caţi în acţiune că verificările şi aplicarea mij­loa­celor de prevenire în instituţiile publice con­stituie o misiune importantă, având în ve­dere că angajaţii relaţionează cu un nu­măr mare de locuitori ai judeţului Hunedoara.
Echipele mixte participante la acţiune au efectuat controale la 35 de instituţii, în spa­ţiile special destinate publicului, în birourile angajaţilor şi au amplasat la intrarea în clădire un afiş care cuprinde un set de nor­me generale pentru protecţie sanitară. Nu au fost întâlnite situaţii în care să nu fie res­pectate normele de protecţie prevăzute de reglementările specifice stării de alertă sanitară. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.