Contrabandişti cu ţigări, prinşi în urma unui control

25 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii au găsit în autoturismul unui bărbat pachete de ţigări de contrabandă. În urma acţiunii au mai fost descoperite alte câteva sute şi la un magazin din Petrila.

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Biroului Rutier Petroşani, au oprit în trafic, pe DN66, pe raza municipiului Petroşani, autoturismul condus de un bărbat din oraşul Petrila. În urma verificării interiorului autovehiculului, pe bancheta din spate, poliţiştii au găsit 20 de pachete de ţigarete care nu erau marcate fiscal corespunzător, fiind provenite din contrabandă”, a informat IPJ Hunedoara.
În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au identificat şi în incinta punctului de lucru al unei societăţi comerciale din Petroşani, 196 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, care nu erau marcate corespunzător, provenite din contrabandă şi care erau comercializate de un bărbat şi o femeie din municipiu. În ambele cauze s-au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi s-au ridicat pachetele de ţigări, pentru cercetări. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Reacţie a Patriarhiei în urma scandalului de la mănăstirea din Jieţ

Biserica Ortodoxă Română a venit cu o serie de precizări după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu...

Şcoala gimnazială din Băcia va fi modernizată

Educaţia şcolară la standarde cât mai înalte reprezintă o preocupare centrală a administraţiei comunei Băcia. În acest sens, a fost...

Hărău: soluţii temporare la o veşnică problemă creată de stat

Finanţarea din bugetele locale a drepturilor asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav sau a indemnizaţiilor lunare ale persoanelor cu...

Închide