Sport

Continuă suspansul în campionatul județean de fotbal

S-a mai consumat o etapă impor­tan­tă din campionatul județean din Liga a IV-a, iar după ultima etapă des­fă­șu­rată și înainte cu ultimele două jocuri, lider este for­mația din Brad, urmată de echipa Minerul din Lupeni.
Cine a luat decizia finală
Liderul actual, CSM Aurul Brad, a câștigat, la limită, cu 1-0, dintr-un penalty, jocul disputat în deplasare la CSC Sântămărie Orlea. Partida a fost spectaculoasă, cu o mare presiune pe ambele formații.
În celălalt joc important din această etapă, a patra din play-off, Minerul Lupeni a jucat pe teren propriu și a întâlnit formația Gloria Geoagiu. „Minerii” au câștigat cu scorul final de 2-0. Ca urmare a acestor rezultate, CSM Aurul Brad se află pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte, ur­mată de Minerul Lupeni, cu 37 de puncte și de Gloria Geoagiu, cu 26 de puncte.
Pe de altă parte, ca urmare a con­testației pe care Minerul Lupeni a depus-o la AJF Hunedoara, pentru situația creată de jucătorul Mazilu, suspendat 4 etape și care a evoluat în teren la partida de la Băița dintre Șoimul Băița și Minerul Lupeni. Cele două comisii din cadrul forului ju­de­țean au avut decizii contrare în acest caz, astfel că decizia finală a fost luată de compartimentul juridic al Fede­rației ­de Fotbal. Aceasta a  transmis că sportivul nu avea drept de joc, iar rezultatul care va fi în­registrat în evi­dențele campionatului este 3-0 pen­tru Șoimul Băița.
(N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura