Politica si administratie

Consilierii PDL din Haţeg s-au opus unei investiţii de 10 milioane de euro

05-nicolae-timis-primar-hateg-2

Nicolle Ebner

Deranjaţi că la Haţeg, locuitorii au preferat să încredinţeze puterea în mâinile liberalilor, cei cinci consilieri locali PDL Haţeg boicotează, ori de câte ori au ocazia, proiectele de investiţii făcute de primarul Nicolae Timiş. Aleşilor PDL nici nu le pasă că, votând împotriva iniţiativelor primarului liberal, votează de fapt împotriva dezvoltării comunităţii şi a bunăstării celor care le-au acordat încrederea, aducând, în acelaşi timp, şi prejudicii partidului pe care-l reprezintă. 

Nu vor campus şcolar la Silvaşu de Jos
Ultimul proiect respins de consilierii PDL Haţeg viza realizarea, în satul Silvaşul de Jos, a unui campus şcolar, obiectiv ce face parte din proiectul de reformă a învăţământului preuniversitar. Înfiinţarea unui campus şcolar aduce o mulţime de beneficii locuitorilor, pornind de la crearea unei infrastructuri şcolare moderne, adecvată secolului XXI. Era vorba de o şcoală cu 24 de săli de clasă, cămin internat cu 300 de locuri pentru elevi, 15 garsoniere pentru cadre didactice, cantină, bază practică şi bază sportivă, investiţie a cărei valoare totală se ridica la 10 milioane de euro, bani europeni nerambursabili, acordaţi comunităţii prin Ministerul Educaţiei. Or, consilierii PDL, printre care şi Marius Para-culmea, locuitor al localităţii Silvaşu de Jos, unde urma să fie realizat campusul şcolar, s-au opus proiectului supus dezbaterii şi aprobării de către primarul Nicolae Timiş.

„Nu merită să mai reprezinte cetăţenii oraşului”
Edilul şef al oraşului spune că nu este pentru prima dată când grupul PDL votează cu neruşinare împotrivă, lovind astfel în interesele oraşului şi în mod special, ale cetăţenilor care i-au votat şi care, din păcate, nu au ştiut pe cine au trimis să le reprezinte interesele în consiliul local. „Au fost cazuri când aceşti consilieri au votat împotriva unor proiecte iniţiate de mine, vitale pentru haţegani, şi asta, după ce s-au retras din şedinţă ca să-şi consulte superiorii PDL de la judeţ. Dar în cazul campusului şcolar, s-a umplut paharul. Aceşti consilieri, care de aproape un an de la alegerile locale votează tot împotriva proiectelor şi investiţiilor propuse de mine, nu merită să mai reprezinte cetăţenii oraşului. Cred că de fapt, îi deranjează că, de când sunt  primar, haţeganii trăiesc mai bine iar oraşul  s-a dezvoltat, pentru că am ştiut să pun în valoare frumuseţea şi bogăţia zonei”, spune primarul Nicolae Timiş.

One thought on “Consilierii PDL din Haţeg s-au opus unei investiţii de 10 milioane de euro

  • Nu puteam sa nu ma opun cind la 0,2 km de locatia unde urma sa se realizeze campusul domnul primar vrea sa concesioneze o suprafata de 4 hectare Ministerului Apararii pentru realizarea unui poligon de distrugere a elementelor de munitii interzise.Cine doreste un asemenea lucru pentru localitatea lui?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura