Politica si administratie

Congresul PC, o lecţie politicã pentru Petru Mãrginean

Nicolle Ebner

Ieri, delegaţii la Congresul extraordinar al PC l-au ales în funcţia de preşedinte al partidului pe Daniel Constantin. Din totalul de 1.373 de voturi valabil exprimate, Daniel Constantin a obţinut 975 de voturi, iar contracandidatul său, Petru Mărginean (foto), preşedintele filialei judeţene PC Hunedoara, a obţinut 398 de voturi.

Filialele din Ardeal au întors votul

Pentru Petru Mărginean, Congresul de ieri a fost o experienţă politică destul de amară, deoarece filialele din Ardeal au întors votul pe ultima sută de metri. În consecinţă, liderul conservatorilor hunedoreni a obţinut un rezultat departe de cel scontat. Însă, noul preşedinte, Daniel Constantin, l-a dorit pe Petru Mărginean în echipa sa, aşa că la sugestia şi dorinţa preşedintelui, Mărginean şi-a înscris candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PC. „Mulţumesc tuturor, şi celor care m-au votat şi celorlalţi, echipei mele de la Hunedoara care m-a susţinut. Nu există un câştigător sau un învins, există numai o competiţie care trebuie să transforme PC într-un partid puternic”, a declarat Petru Mărginean, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Codruţ Şereş a fost reales în funcţia de secretar general al PC, iar pentru nou înfiinţatul post de prim vicepreşedinte, a candidat doar Cristian Popescu (Piedone).

3 comentarii la „Congresul PC, o lecţie politicã pentru Petru Mãrginean

  • Nicoleta Ebner. Iarta-ma dar trebuie sa te intreb asa, tu esti proasta sau te faci ? Raspund tot eu. Personal nu cred ca esti proasta. Manipulezi si tu. Petru Marginean nu a candidat ca sa devina presedinte. Cum adica ? vii tu si ma intrebi profund revoltata degeaba. Foarte simplu. PC avea nevoie de unul cu cagula…fara cagula. Petru Marginean s-a oferit imediat. Adica ar fi fost total nepotrivit ca Dan Constantin sa candideze singur. Ii trebuia un „iepure” ca PC sa dea impresia unei profunde democratii interne. Asa ca Petre stia ce si cum. A fost o mare diferenta cu situatia precedenta cand cel de la Prahova il infrunta prin candidatura sa, impotriva Danielei Popa, pe Dan Voiculescu. Dintre toti cei care il cunosc cat de cat pe marele politician Petre Marginean pot crede macar o fractiune de secunda ca are sange in instalatie sa il infrunte pe Dan Voiculescu ? A avut congresul acesta o atmosfera de infruntare ? Deci, nu afost nici o lectie pentru dragalasul sot al Gabrielei. Deci, filialele din Ardeal nu au intors nimic. Totul a decurs conform scenariului.

  • habar nu am cine-i Dan Constantin…dar mi-ar fi placut ca dl Marginean sa fie presedintele PC… mi-ar fi placut din doua motive, unul pentru ca este un om pasionat de carte si sustinator al cartii…al doilea motiv…al doilea motiv poate patriotism provincial…nimic mai mult!!

  • dar este revoltator tupeul cu care acest petre lupu 1 jigneste pe toata lumea.mai lupule tu esti perfect?cine te crezi draga? vreun Mafalda,Dumnezeu?Nu exista nimeni care administreaza comentariile la ziarul asta,toti vorbesc politicos doar lupu cel curajos ca nu-l stie nimeni se da la toti si la toate.lupule daca ai curaj arata-te sa-ti vedem chipul frumos si mintea desteapta sau taci dracului.am mai zis acum vreo doua saptamani ca esti un las,nicolle semneaza tu jignesti,ba al dreaqu esti tu.toti manipuleaza numai lupu e cinstea intruchipata.stiti ce este?doar un biet jeg uman,scuza-ma lupule pentru compliment

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura