Reportaj

Oferte pentru mirese

Nicolle Ebner

Cea de-a doua ediţie a Târgului de Nunţi, desfăşurat, în perioada 26-28 februarie la Deva-Mall, a cuprins sute de modele de rochii de mireasă, dar şi oferte privind organizarea celor mai importante evenimente din viaţă.

Târg de rochii, servicii şi accesorii

La fel cum organizatorii de evenimente şi-au prezentat disponibilitatea de a organiza evenimente cu tentă de unicitate pentru perechile de miri care apelează la serviciile lor, şi creatorii de rochii de mireasă s-au întrecut în a oferi o paletă cât mai largă de modele. Pe mulţi dintre vizitatori, târgul i-a dus cu gândul la nunta ideală, iar multora dintre vizitatoare le-a oferit posibilitatea de a se admira în rochia de mireasă mult visată. Este ştiut faptul că fără o rochie potrivită, nici o mireasă nu se simte 100 la sută împlinită în ziua nunţii, aşa că etajul trei al clădirii a fost pur şi simplu inundat de valuri de tul, saten, mătase, organza, voal, alb, auriu, crem, paiete, broderii manuale, mărgele, cristale. Preţuri, între 2.000 şi 5.000 lei, dar cine se mai uită la preţ când e vorba de cea mai fericită zi din viaţă. După cum spuneau expozanţii, s-a vândut puţin, dar s-a probat mult, pentru că tinerele nu au scăpat ocazia să se îmbrace în rochii de mireasă şi să se fotografieze cu rochiile în care se simţeau fermecătoare.

Valoarea exponatelor a fost scoasă în evidenţă în cadrul unei parade desfăşurate sâmbătă seară, ocazie cu care s-au prezentat şi costume de miri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura