Conducerea echipei Energeticianul a renunţat la câţiva jucători

Cosmin Florin Achim (S), de la Voluntari, lupta pentru balon cu Florin Tanase (D), de la FCSB, in timpul meciului de fotbal din etapa a XIV-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, vineri 13 octombrie 2017. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ca urmare a rezultatelor neconcludente din acest sezon, conducerea clubului Energeticianul, care activează în Valea Jiului, a decis să rezilieze contractele cu câţiva dintre jucătorii aflaţi în lot.

Energeticianul s-a despărţit de Nicoară, Ninu, Tomozei şi Moldovan. De asemnea, fundaşul Cosmin Achim (în foto, în dreapta) se numără printre jucătorii care s-au despărţit zilele acestea de echipa din Petroşani. El a evoluat doar şapte partide la formaţia de Liga a doua şi a declarat că despărţirea a fost pe cale amiabilă. “Echipa nu mai are şanse să-şi îndeplinească obiectivul şi atunci a renunţat la jucătorii cu salarii mai mari pentru a-şi mai reduce bugetul. A fost o experienţă plăcută pentru mine, dar îmi doresc să revin cât mai repede în prima ligă. Din iarnă voi putea juca din nou pentru Voluntari, pentru că mai am contract până în vara viitoare. Le mulţumesc celor de la Petroşani şi le doresc baftă în campionat”, a spus fundaşul de 23 de ani.
Mâine de la ora 11, Energeticianul va întâlni pe teren propriu formaţia Sportul Snagov. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.