Conducerea ArcelorMittal Hunedoara cere sprijin de la prefect

14 februarie 2021 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Pentru Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara constituie o prioritate implicarea şi sprijinul instituţional pe care le poate acorda marilor agenţi economici pentru siguranţa actualelor locurilor de muncă sau crearea de noi posibilităţi de angajare a hunedorenilor.
La sfârşitul săptămânii trecute, prefectul Călin Marian s-a întâlnit cu managerii Com­paniei „ArcelorMittal” S.A. Hunedoara, Amit Dasgupta şi Pawar Dayananda-Rao.
Conducerea companiei a prezentat si­tua­ţia actuală a societăţii comerciale şi a cerut sprijinul prefectului judeţului Hunedoara pentru medierea unor întâlniri cu repre­zen­tanţi ai unor companii şi agenţii ale statului în vederea rezolvării unor situaţii care ţin de activitatea economică desfăşurată la Hu­nedoara.
În prezent, „ArcelorMittal” are 600 de an­gajaţi şi 200 de subcontractori. Unităţile active sunt oţelăria şi laminorul, iar pro­ducţia constă în europrofile şi materie primă pentru ţevi. Prefectul i-a asigurat de sprijin în demersurile solicitate şi, mai mult, le-a prezentat o serie de oportunităţi pentru ca im­plicarea „ArcelorMittal” în viaţa econo­mică şi socială a comunităţii să se dezvolte şi în continuare.
„Pentru mine este foarte important ca hunedorenii şi familiile lor să aibă locuri de muncă sigure. Totodată, trebuie să fim atenţi cu toţii la nevoile sociale ale mem­brilor comunităţii noastre şi să ne implicăm fiecare atât cât putem. ”a declarat prefectul judeţului Hunedoara.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hunedorean spune:

  Nu mai e harau sa intervină?

  Nu va ajung certificatele co2 primite gratis și pe care le vindeți?

 2. Ionica spune:

  Cum de statul roman nu vede cum mutați profitul în străinătate?
  Ce firma rezista 15 ani doar pe pierderi?
  Nu e clar pt toată lumea?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ieri, 18 noi “intrări” de coronavirus în judeţ

Până ieri, 14 februarie 2021, pe teritoriul României, au fost confirmate 761.963 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus,...

Cupa Mondială de gimnastică de la Doha

Federaţia Internaţională de Gimnastică a anunţat organizarea unei competiţii inter­na­ţionale, o etapă de Cupă mondială, pentru a da posibilitatea sportivilor...

Atleţii români au cucerit 15 medalii la Campionatul Balcanic

Capitala Bulgariei, Sofia, a găzduit sâm­bătă, 13 februarie 2021, a cincea ediţie a Campionatului Balcanic de atletism în sală pentru...

Închide