Călin Marian rămâne prefectul judeţului!

Lucrurile s-au lămurit în rândul liberalilor hunedoreni în ceea ce priveşte prefectul de Hunedoara. Astfel, Biroul Judeţean al PNL Hunedoara a votat ca actualul prefect, Călin Marian, să rămână în funcţie.
Se ştie că la nivelul judeţului, PNL a luat postul de prefect, iar UDMR şi USR funcţiile de subprefect. Era vorba ca liberalii să alea­gă între Călin Marian şi Marius Surgent, pentru prefect, dar ultimul nu a mai candidat pentru această funcţie. În aceste condiţii, Biroul Judeţean al PNL a votat, în unanimitate, ca Marian să rămână prefect. El a venit pe funcţie la finele anului trecut.
Cum legea s-a schimbat, prefecţii şi sub­pre­fecţii vor putea să rămână membri de par­tid şi după ce ajung să ocupe funcţiile din prefectură.
UDMR Hunedoara l-a propus pe Lorincz Szell pentru postul de subprefect, iar USR cel mai probabil vine cu Oana Andreea Biriş pentru celălalt post de subprefect. (S. Popa)

2 comentarii la „Călin Marian rămâne prefectul judeţului!

  • 14 februarie 2021 la 23:31
    Permalink

    F bine, doar n-o sa vina interlopul ala cu fata de tigan, Berbecaru i se zice. Penalii nu au ce cauta in functii publice. Ny ai ce cauta in ad-tie tigane , ca nu stii nimic. Gunoiule.

  • 15 februarie 2021 la 8:19
    Permalink

    frumoasa proteza ,dar nu inteleg de ce trebuie sa v o aratati tot timpul

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare