Călin Marian rămâne prefectul judeţului!

14 februarie 2021 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Lucrurile s-au lămurit în rândul liberalilor hunedoreni în ceea ce priveşte prefectul de Hunedoara. Astfel, Biroul Judeţean al PNL Hunedoara a votat ca actualul prefect, Călin Marian, să rămână în funcţie.
Se ştie că la nivelul judeţului, PNL a luat postul de prefect, iar UDMR şi USR funcţiile de subprefect. Era vorba ca liberalii să alea­gă între Călin Marian şi Marius Surgent, pentru prefect, dar ultimul nu a mai candidat pentru această funcţie. În aceste condiţii, Biroul Judeţean al PNL a votat, în unanimitate, ca Marian să rămână prefect. El a venit pe funcţie la finele anului trecut.
Cum legea s-a schimbat, prefecţii şi sub­pre­fecţii vor putea să rămână membri de par­tid şi după ce ajung să ocupe funcţiile din prefectură.
UDMR Hunedoara l-a propus pe Lorincz Szell pentru postul de subprefect, iar USR cel mai probabil vine cu Oana Andreea Biriş pentru celălalt post de subprefect. (S. Popa)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Liviu spune:

    F bine, doar n-o sa vina interlopul ala cu fata de tigan, Berbecaru i se zice. Penalii nu au ce cauta in functii publice. Ny ai ce cauta in ad-tie tigane , ca nu stii nimic. Gunoiule.

  2. florin spune:

    frumoasa proteza ,dar nu inteleg de ce trebuie sa v o aratati tot timpul

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Conducerea ArcelorMittal Hunedoara cere sprijin de la prefect

Adriana Năstase Pentru Instituţia Prefectului - Judeţul Hunedoara constituie o prioritate implicarea şi sprijinul instituţional pe care le poate acorda...

Ieri, 18 noi “intrări” de coronavirus în judeţ

Până ieri, 14 februarie 2021, pe teritoriul României, au fost confirmate 761.963 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus,...

Cupa Mondială de gimnastică de la Doha

Federaţia Internaţională de Gimnastică a anunţat organizarea unei competiţii inter­na­ţionale, o etapă de Cupă mondială, pentru a da posibilitatea sportivilor...

Închide