Concursuri peste concursuri la Sanatoriul din Geoagiu

11 septembrie 2018 | 3 Comentarii | Publicat in: Comunitate

Sorina Popa

Începe iar lupta pentru ocuparea postului de manager al Sanatoriului de pneumoftiziologie din Geoagiu. În perioada 13 septembrie-5 octombrie 2018 va avea loc examenul pentru şefia sanatoriului.

Sunt trei etape, verificarea condiţiilor necesare pentru participare la concurs, proba scrisă, care va fi susţinută în data de 19 septembrie şi susţinerea proiectului de management care va avea loc în 28 septembrie. Sunt cinci teme pentru proiectul de management puse la dispoziţia candidaţilor.
Până ieri, la ora 14 se puteau depune candidaturile. Singurul candidat este Agripina Cazan, care a mai încercat o dată să treacă de examenul respectiv, însă nu a obţinut cele 70 de puncte, minimul necesar pentru a lua testul. În prezent, la sanatoriul de la Geoagiu, după ce Dorel Bretean a demisionat de la conducerea acestuia, există un manager delegat, Letiţia Mihaela Pleşa Popescu.
Tot la Sanatoriul din Geoagiu va fi organizat concurs şi pentru posturile de director medical şi director financiar. Primul va avea loc în 24 şi 25 septembrie, iar celălalt în 26 şi 27 septembrie. Sanatoriul se află în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Vasilica spune:

    Oare chiar nu înțelegeți ce se întâmplă, sau va faceți ca nu pricepuți? Concursurile sunt organizate de ochii lumii! Putea doamna cu delegare de atribuții să se înscrie la concurs daca se simțea în stare. De 2 ani nu a reușit să înțeleagă nimic despre conducerea spitalului, stie doar sa urle să înțeleagă angajații cine-i șeful. Sau inginerii au privire inteligentă dar nu se pot exprima in scris. Dacă probele sunt orale cu siguranță se înscrie.

  2. Eu spune:

    Inginerii nu au dreptul conform legii sa ocupe functia de manager de spital si cum nici delegare nu se poate la infinit…

  3. victor spune:

    Toate concursurile organizate de Consiliul Judetean si institutiile controlate de ei, sunt “cu dedicatie” pt. pilele cu dare de mana. Stiu si curcile ca de la aia cu matura pana la sefii din institutii, toti trebuie sa fie “recomandati” de cineva din partid sau din cercurile de interese care au pus stapanire pe tot si toate. Se prabusesc institutiile din cauza incometentei, prostiei, nesimtirii si lipsei de caracter a celor “alesi’ sa conduca, dar nu-i pasa nimanui, nici macar institutiilor responsabile in combaterea acestor fenomene.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Controlul modului de utilizare a sumelor acordate prin acţiuni de sponsorizare/ mecenat, a fondurilor primite de beneficiarii sumelor redirecţionate din impozitul pe venit datorat de persoanele fizice, a fondurilor publice acordate pentru finanţarea asociaţiilor şi fundaţiilor non-profit

Curtea de Conturi a României, prin Decizia nr. 28/22.12.2016, a constatat, la Ministerul Finanţelor Publice, următoarele: - „la nivelul Ministerului...

Începe judecata într-un nou dosar de trafic cu comori dacice

Dosarul în care cetăţeanul german originar din Timişoara, Zeno Pop, este acuzat că a dobândit şi traficat peste 1.500 de...

Peste 10.000 de pensii vor fi recalculate în judeţ

Guvernul a anunţat că de la 1 octombrie 2018 începe o nouă recalculare a pensiilor, de data asta a celor...

Închide