Eveniment

Concursul pompierilor civili

03-pompieri-net

Peste 100 de pompieri de la serviciile voluntare din judeţ au participat la faza judeţeană a concursului rezervat serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, care s-a desfăşurat pe stadionul Corvinul din Hunedoara.
Oamenii focului au avut de trecut trei probe, care le-au solicitat capacitatea de efort, viteza, îndemânarea şi cunoaşterea dispozitivelor de intervenţie în caz de incendiu. Pompierii civili au alergat ştafeta 4 x100 de metri, probă care nu a presupus doar parcurgerea traseului în viteză, ci şi trecerea peste obstacole şi printr-un tunel. La proba de îndemânare şi viteză, pompierii civili au desfăşurat, contracronometru, linii de furtun, în timp ce ultimul test a verificat rapiditatea şi corectitudinea realizării dispozitivelor mai complexe de intervenţie. 
La finele concursului, în clasamentul localităţilor, primul loc a fost adjudecat de pompierii din Petrila, în timp ce locurile doi şi trei au fost ocupate de pompierii civili din Simeria şi Crişcior. La categoria agenţi economici, pompierii civili din Mintia au ocupat primul loc, urmaţi de cei angajaţi la Paroşeni şi Alpfa Point Protect. Formaţiile câştigătoare vor reprezenta judeţul la faza pe ţară a competiţiei.

One thought on “Concursul pompierilor civili

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.