Concursul foto „Discover Hunedoara” continuă!

Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială a lansat, prin intermediul site-ului www.hunedoaraturism.ro şi al paginii ”Enjoy Hunedoara”, un concurs destinat pasionaţilor de fotografie. Tematica pentru concursul de fotografie din luna mai este „UNESCO în judeţul Hunedoara”.

Toţi cei interesaţi pot trimite pe e-mail o fotografie realizată unui monument, loc sau obiectiv UNESCO din judeţul Hunedoara. Fotografia care va primi cele mai multe Like-uri va fi inclusă în broşura oficială de prezentare turistică a judeţului Hunedoara, precum şi în calendarul anului viitor.
„Intră în concurs fotografiile cu o rezoluţie minimă de 1600×2400, care au legătură cu tema propusă şi sunt trimise pe adresa [email protected], până cel târziu în 31 mai 2020. Nu uitaţi să daţi Like şi Follow paginii Enjoy Hunedoara. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina Enjoy Hunedoara la începutul lunii iunie. Regulamentul concursului se găseşte la: https://www.hunedoaraturism.ro/concurs-foto”, au anunţat cei de la ADEH Hunedoara. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.