Se liberalizează preţul gazelor naturale

Potrivit unui comunicat al E ON Energie România, de la 1 iulie 2020, preţul gazelor naturale nu va mai fi stabilit de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, ci se va forma liber, reflectând condiţiile din piaţă.

Un beneficiu pe care îl aduce liberalizarea este posibilitatea de a alege oferta care corespunde cel mai bine nevoilor voastre.
Clienţii E.ON, unul dintre cei mai importanţi furnizori de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice din România, care au la acest moment un contract reglementat, vor primi o ofertă pe parcursul lunilor mai şi iunie, odată cu factura. O veste bună este că furnizarea gazelor naturale este garantată şi după 1 iulie în baza contractelor existente, în cazul în care clienţii nu optează până la finalul lunii iunie pentru una din ofertele din piaţa liberă.
Totodată, preţul gazelor naturale care a fost redus încă din luna aprilie, va rămâne stabil şi este cel mai mic preţ din oferta curentă a companiei pentru clienţii casnici din piaţa liberă. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.