Concurs public pentru denumirea noii creşe din Haţeg

Oana Mihnea 02 cresa

În urma solicitărilor venite din partea locuitorilor urbei, primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia, a luat decizia de a înfiinţa o creşă pentru cei mici. Clădirea este realizată la standarde moderne şi beneficiază de toate utilităţile.
Creşa este amplasată pe strada Timişoarei, acolo unde funcţionau fostele birouri a spitalului. Lucrările de amenajare ale spaţiului au început în toamna anului trecut şi vor fi încheiate la sfârşitul acestei luni. Investiţia este cu atât mai utilă, cu cât la primărie au ajuns câteva zeci de cereri din partea părinţilor care vor să îşi înscrie copiii la creşă.
„În Haţeg a mai existat o asemenea unitate, însă nu a putut fi autorizată de Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara. De aceea, am luat hotărârea să deschidem altă creşă, unde vor putea veni aproximativ 30 de copii cu vârste cuprinse între şase luni şi patru ani. Clădirea are 437 mp şi 448 mp zonă verde. Există sală de joacă, dormitoare, sală de izolare pentru cei care se îmbolnăvesc, spălătorie, uscătorie pentru haine, bucătărie şi cabinet medical cu asistent. De asemenea, copiilor le sunt asigurate două mese pe zi. Părinţii care au salariul minim pe economie vor plăti 10 la sută din venituri, adică 70 de lei lunar, iar cei cu salarii mai mari, maximum 140 lei pe lună. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 110.000 euro, din care aproape jumătate sunt bani de la bugetul local, iar restul din fonduri guvernamentale“, a declarat Marcel Goia, primarul oraşului Haţeg.
Practic, cea mai mare parte a lucrărilor este gata, mai trebuie completată doar partea de mobilier. Fiind atât de aproape de final, pe pagina de Facebook a primăriei a fost lansată o provocare pentru a găsi denumirea potrivită pentru unitate. Timp de câteva zile, cei care doresc, pot să voteze unul din numele „Dumbrava minunată“, „Căsuţa din poveşti“ sau „Happy kids“. Care din aceste trei denumiri va primi cele mai multe voturi, acel nume îl va purta noua creşă din Haţeg.

One thought on “Concurs public pentru denumirea noii creşe din Haţeg

  • 4 martie 2016 la 14:25
    Permalink

    Navighezi zilnic 2-3 ore pe internet?De ce sa nu iti petreci acest timp cu folos, colaborand cu noi part-time sau full time, iti poti creste substantial veniturile lunare, plata este garantata prin contract legal de comision iar instruirea se face gratuit prin e-mail!Sunt necesare cunostinte minime de utilizare a calculatorului , de lucru cu documente word si pdf, rabdare, perseverenta si atentie la detalii. Pentru informatii trimite mesaj cu textul PROIECT la adresa de mail [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.