Comunitate

Concurs de frumuseţe canină la Deva

Natalia Bumbac

Municipiul Deva va fi gazda expoziţiei de frumuseţe canină organizată de Asociaţia Chinologică Română şi Asociaţia Chinologică a Câinilor de Rasă a judeţului Hunedoara. Evenimentul va fi sprijinit de autorităţile publice ale urbei şi se va desfăşura în 23 septembrie, începând cu ora 10.00, la ştrandul din municipiu.
Potrivit primarului Devei, Ovidiu Moş, expoziţia de frumuseţe canină va avea loc în premieră în municipiul reşedinţă de judeţ şi va reuni peste 400 de participanţi din toată ţara. Arbitrajul concursului va fi asigurat de arbitri internaţionali. Manifestarea va debuta cu arbitrajul câinilor la ringuri şi va continua cu concursuri speciale, precum „Best Puppy”, „Best Veteran”, „Best Junior” etc. Competiţia canină va mai include un punct la care fiecare copil prezent la eveniment va putea să-şi prezinte prietenul patruped în ringul central. Evenimentul se va încheia cu o tombolă specială la care vor participa toţi expozanţii înscrişi în catalog. Intrarea publicului la eveniment va fi liberă.

One thought on “Concurs de frumuseţe canină la Deva

  • Se organizeaza la strand….e locul in care acest primar interimar a sarbatorit pentru deveni inchiderea sezonului la strand din anul acesta cu o betie de zile mari. Super tare…hai sa o mai punem de in ca o betie cu organizarea concursului canin. PRIMAREEEE….LA 200 DE METRII e construit un DOG PARC din fonduri europene pentru asa ceva. Credeam ca esti un PESEDIST mai destept….toti sunteti la fel.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura