Concert inedit de colinde

16 decembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

  Un concert inedit de colinde, intitulat ”Ce sară-i d’aiasta sară”, va avea loc joi, 21 decembrie 2017, la ora 18.00, în Sala mare a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”.

  Cele mai frumoase colinde tradiționale românești vor fi interpretate de Tudor și Nicolae Furdui Iancu și Grupul instrumental ”Crai Nou”. Totodată, pe scenă vor urca Ansamblul de datini și obiceiuri ”Arcanul” USV Suceava, Bogdan Toma și Formația de dansuri pădurenești ”Ciulpăz”, Cristian Fodor, Valentin Crainic și Grupul instrumental ”Dor”, Dubașii din Boz-Brănișca și Ansamblul folcloric ”Silvana” al Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”.

Preț unui bilet de intrare este 10 lei. Biletele sunt puse în vânzare la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, zilnic, de luni până vineri, între orele 8-16. (Adriana Clej)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
“Crăciunul Vienez” la Deva

   Primăria Municipiului Deva și Consiliul Local îi invită pe melomani la un concert de excepție, miercuri, 20 decembrie, la ora...

Braconieri prinşi după ce au împuşcat doi mistreţi

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Simeria, au depistat în fragrant, pe raza...

Vânzătoare din Deva, tâlhărită la locul de muncă

O deveancă de 54 de ani, angajată a unui magazin non-stop din municipiul reşedinţă de judeţ, a trecut prin momente...

Închide