“Crăciunul Vienez” la Deva

16 decembrie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

   Primăria Municipiului Deva și Consiliul Local îi invită pe melomani la un concert de excepție, miercuri, 20 decembrie, la ora 19.00, în Sala mare a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”, unde Vienna Opera Company aduce ”Crăciunul Vienez” la Deva.

  Concertul este susținut de baritonul Marco Ascani (Italia), basul Theodore Coresi (Austria) și sopranele Catarina Lal (Austria) și Lucia Kim (Coreea). Din program fac parte colinde și muzică vieneză din creația compozitorului Johann Strauss, precum și romanțe și șlagăre nemuritoare.

   Intrarea la eveniment se face pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile în sala mare de spectacol. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00. (Adriana Clej)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Luciano Buonarotti spune:

    Concertul a fost foarte reușit. Interpreții au fost la înălțime iar sala i-a ovaționat. Mărci Ascani este tenor.

  2. Luciano Buonarotti spune:

    Marco Ascani

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Braconieri prinşi după ce au împuşcat doi mistreţi

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Simeria, au depistat în fragrant, pe raza...

Vânzătoare din Deva, tâlhărită la locul de muncă

O deveancă de 54 de ani, angajată a unui magazin non-stop din municipiul reşedinţă de judeţ, a trecut prin momente...

Bulina neagră, 15.12.2017

Mihaela Ştefan, fostă angajată a Consiliului Judeţean Hunedoara Pentru că a fost condamnată definitiv la doi ani şi 10 luni...

Închide