Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ. Președintele CJ Hunedoara condamnă comportamentul jignitor, agresiv și antisocial

Consiliul Județean Hunedoara își ex­primă poziția cu privire la limbajul trivial inacceptabil folosit de unii membri ai galeriei echipei FC Corvinul la adresa ju­că­torilor de fotbal din Valea Jiului: asemenea comportamente sunt complet incom­pa­ti­bile cu valorile și etica sportului.
Suntem ferm angajați în promovarea unei atitudini civilizate, atât pe teren cât și în afara lui, și condamnăm orice formă de vio­lență verbală sau comportament neadec­vat. Fotbalul este un sport de echipă, iar toți cei implicați trebuie să se comporte cu dem­nitate și să manifeste respect față de ceilalți.
Solicit autorităților să ia toate măsurile îm­po­triva celor care manifestă compor­ta­mente jignitoare, agresive și antisociale, dar și pentru a menține un mediu sigur și ordonat în timpul competițiilor sportive. Siguranța tuturor participanților, inclusiv a suporterilor, este o prioritate majoră și ne așteptăm ca toți cei prezenți la evenimente sportive să respecte regulile.
Consiliul Județean Hunedoara reafirmă angajamentul său pentru fair-play, respect re­ciproc și dezvoltarea unei atmosfere pozitive în comunitatea noastră sportivă. Îmi doresc să vedem o schimbare în com­por­ta­mentul celor implicați și sunt încrezător că, împreună, putem construi un mediu sportiv mai respectuos și mai unit.

Laurențiu Nistor,
Președintele Consiliului Județean Hunedoara

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura