COMUNICAT DE PRESĂ. Consiliul Județean Hunedoara se implică în organizarea celui mai important eveniment fotbalistic al toamnei, meciul de fotbal dintre CS Hunedoara și FCSB

În cadrul ședinței de îndată de miercuri, 15 septembrie, consilierii județeni au aprobat cu unanimitate de voturi asocierea dintre Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, și Municipiul Hunedoara, prin Consiliul Local Hunedoara și Clubul Sportiv Hunedoara, în vederea organizării meciului de fotbal dintre echipele CS Hunedoara și FCSB, contând pentru șaisprezecimile Cupei României la fotbal.
Evenimentul fotbalistic va avea loc miercuri, 22 septembrie, de la ora 21.30, și va fi transmis în direct de către televiziunile cu profil sportiv. În aceste condiții, pentru ca meciul să poată fi găz­duit pe stadionul Michael Klein din Hunedoara, CS Hunedoara a decis închirierea unei noc­turne mobile și a solicitat, în acest sens, sprijinul Pri­mă­riei Municipiului Hunedoara și al Consiliului Ju­de­țean Hunedoara. În baza Acordului de parteneriat, Consiliul Județean Hunedoara a hotărât alocarea a 150.000 lei, ceea ce reprezintă jumătate din suma necesară aducerii nocturnei, cealaltă jumătate urmând a fi suportată de Primăria Municipiului Hunedoara.
„Este o mare bucurie să putem găzdui la Hu­ne­doara acest eveniment de mare interes județean. Fără nocturnă, echipa ar fi fost nevoită să joace la Arad sau la Sibiu, departe de fanii înfocați, care ar fi putut face cu greu deplasarea în aceste condiții de pandemie” a declarat preșe­dintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor (foto).

Biroul de presă

One thought on “COMUNICAT DE PRESĂ. Consiliul Județean Hunedoara se implică în organizarea celui mai important eveniment fotbalistic al toamnei, meciul de fotbal dintre CS Hunedoara și FCSB

  • 16 septembrie 2021 la 13:47
    Legătură permanentă

    Vai ce eficient dl prezident! Altceva ce va mai face? Un Dac-Fest ceva? Va primi din nou o bulina ala aici la ziar, ca doar nu intra in atributiile cons judetean sa sprijine cultura! Dar cum sa nu fie laudat el prezidentul si staff-ul si restul serviiilor din cons jud HD!!! Asteptam la rubrica bulinelor si ceva despre dl Barb, trebuie sa fie si dansul laudat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.