Politica si administratie

Comunicat de presă: Ce vor promova femeile social democrate la şcoala de vară a OFSD

În cadrul Biroului Permanent Naţional al Organizaţiei Femeilor Social Democrate au fost stabilite temele pentru şcoala de vară a OFSD, de la sfârşitul lunii august. Timp de patru zile, între 24 şi 27 august, femeile social democrate au ales să se bucure de tradiţiile noastre atât de frumoase.
Astfel, tema din acest an este – întoarcerea la tradiţii, portul popular, promovarea produselor tradiţionale. În cadrul şcolii de vară vor fi prezentate obiceiuri din fiecare judeţ, tradiţii, cântece populare, dar şi produse tradiţionale din fiecare zonă a ţării.
Din Hunedoara vor participa şapte femei îmbrăcate în port popular specific zonei noastre şi va fi amenajat un stand cu obiectivele turistice din judeţ. Vom avea, desigur, şi produse tradiţionale pe care le vom prezenta în cadrul şcolii de vară. Va fi un regal de România! Pentru că România este frumoasă, autentică şi minunată. Iar tradiţiile reprezintă sâmburele nostru de adevăr, locul din care, de cele mai multe ori, ne luăm puterea de a merge mai departe.
Judeţul nostru atât de frumos şi plin de istorie are ce prezenta la şcoala de vară. Avem tradiţii, produse tradiţionale, avem şase zone etnografice aparte – de la Ţinutul Pădurenilor, la Ţara Zarandului, Valea Mureşului, la zona Orăştiei şi până în Ţara Haţegului şi Valea Jiului.
O bogăţie de judeţ într-o frumuseţe de ţară, care, cu bune şi cu rele, este acasă pentru fiecare dintre noi. Iar acasă pentru fiecare român este acolo unde simţi româneşte.

Natalia Intotero, deputat PSD de Hunedoara

2 comentarii la „Comunicat de presă: Ce vor promova femeile social democrate la şcoala de vară a OFSD

  • Vor promova minciuna,ca in cazul minciunii cu recalcularea pensiilor pt cei iesiti inainte de 2011,care e o mare teapa deoarece normele de aplicare nu respecta continutul legii! Rusine parlamentarilor din judet pt pacalirea pensionarilor hunedoreni!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura