Comunicat de presă al deputatului liberal de Hunedoara, Carmen Hărău

02-carmen-harau_1-4Având în vedere un anumit nivel de preocupare constatat în rândurile opiniei publice şi a membrilor PNL din municipiul Hunedoara şi nu numai, în calitatea mea de copreşedinte al organizaţiei municipale PNL, fac următoarele precizări:
1. Şedinţa Biroului de conducere a PNL, care a avut loc în 8 octombrie 2015, nu a avut ca obiectiv excluderea domnului Bucaleţ, ci o analiză a disfuncţiilor constatate în funcţionarea grupului politic al PNL în cadrul Consiliului Local.
2. Iniţiativa convocării i-a aparţinut domnului copreşedinte Viorel Arion, care, dealtfel, a condus şedinţa, Nu am considerat că am o propunere concretă de făcut şi de supus la vot colegilor mei, prin urmare nu m-am implicat personal în această acţiune, nici în şedinţă, nici extra-şedinţă, în discuţii individuale. În caz contrar, m-aş fi implicat direct, asumându-mi atitudinea, cum fac de fiecare dată.
3. Ca şi copreşedinte, susţin hotărârea colegilor mei, oricare ar fi ea. Aceeaşi atitudine a fost comunicată organizaţiei şi de către copreşedintele organizaţiei judeţene, domnul Bogdan Ţîmpău.
4. Îi felicit pe colegii mei, care au stabilit prin vot măsuri de consolidare a grupului PNL din Consiliul Local, măsuri despre care toată opinia publică va afla curând. Consider că PNL are nevoie de toţi membri şi simpatizanţii săi pentru progresul Hunedoarei noastre şi în confruntările electorale care vor urma. Condiţiile sunt ca aceştia să respecte statutul partidului, regulile interne de funcţionare şi, mai ales, legile ţării şi interesul cetăţenilor. Excluderile din partid nu sunt soluţii decât de ultimă instanţă! Politica de tip „cine mişcă, mişcă-n brişcă“ nu este politica liberalilor!
5. Sunt sigură că declaraţiile colegilor noştri, citate de către publicaţii ostile PNL, după şedinţa de joi, 8 octombrie 2015, sunt intoxicări ale adversarilor, menite să slăbească
forţa celui mai important partid din ţară, din judeţ şi din municipiu, aşa cum relevă sondajele de opinie.
Închei subliniind faptul că trebuie să fim conştienţi, cu toţii, că avem de reconstruit un oraş, lăsat de izbelişte zeci de ani. Până şi trenul către Simeria ni l-au luat! Noi, liberalii, nu ne putem juca de-a politica pe pielea oamenilor, mai ales că vom veni, curând, la putere. Iar pentru asta, avem nevoie să fim o echipă unită, parte a echipei hunedorenilor, la distanţă de cei care vor să blocheze proiectele oraşului!
Deputat Eleonora-Carmen Hărău,
copreşedinte al organizaţiei municipale PNL Hunedoara

6 comentarii la „Comunicat de presă al deputatului liberal de Hunedoara, Carmen Hărău

 • 12 octombrie 2015 la 8:51
  Permalink

  Nu minti lumea coana Leonoro…ca stim ce intentii ai! Intr-o luna e dat afara Bucalet!

 • 12 octombrie 2015 la 6:32
  Permalink

  Nu ma intereseaza ca politiciana, nu ma intereseaza partidele lor, dar ca femeie imi place de dansa. E faina nevasta.

 • 12 octombrie 2015 la 6:32
  Permalink

  Nu ma intereseaza ca politiciana, nu ma intereseaza partidele lor, dar ca femeie imi place de dansa. E faina nevasta.

 • 13 octombrie 2015 la 7:16
  Permalink

  Domnul Iuga e simpatic. Doamna Hărău poate fi mândră că stârnești pofte sexuale…ha, ha, ha E hilar deoarece dânsa de vreo două decenii își dorește puterea și a cheltuit mulți bani pentru a obține ceva. Nici eu nu cred ca este străină de cazul Bucaleț. Sigur că i-a lăsat pe alții la înaintare. Sună a ministalinism dar pentru ei este eficient. Bucaleț e țucălarul lui Purcel și, mai mult ca sigur, va emigra la ALDE.

 • 13 octombrie 2015 la 13:58
  Permalink

  Hai sictir! Portavocea lui Arion. Vezi ca te papa azi maine DNA ul, mama hotilor care esti matale.
  PDL-istii au ajuns sa faca „epurare” in PNL.
  Uitati-va si la centru, apare pe sticla o neica-nimeni „Gorghiu” inconjurata numai si numai de de PDL-aci.
  Crin, desi parolist, s-a razbunat in ultimul act, si a trimis PNL-ul inpatul PDL, epuizand-ul in prealabil intr-o coalitie impotriva naturii (USL).
  In politica, daca nu ai identitate bine definite dispari.
  Aliante da, fuziuni … doar prin absorbtie.
  Pacat de tara noastra in ce hal au adus-o comunistii.
  Doar un razboi cred ca ne mai poate curati.

 • 13 octombrie 2015 la 18:00
  Permalink

  o paparuda, vai steaua ei!!!..marea profesoara universitara care uita cum a dat examene unora!!!!…apoi s-a facut mare afacerista ,,liberala,,,

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.