Comportări bune ale copiilor de la CFR Simeria

Juniorii D de la CS CFR Simeria (jucători născuţi în anii 2005-2006) antrenaţi de Florin Danciu, au obţinut locul al doilea la Cupa “Banatul Montan”, recent desfăşurată la Reşiţa.

În competiţia de fotbal în sală desfăşurată în Valea Domanului, simerienii au înregistrat două victorii, un meci egal şi o înfrângere, trecând cu 1-0 de CSM 2006 Reşiţa şi cu 2-1 de Academia „Flavius Stoican” Drobeta Turnu Severin, remizând 1-1, cu CSM 2 Reşiţa, şi pierzând, cu 1-0, în faţa câştigătoarei turneului, CSM 1 Reşiţa.
O altă grupă de copii de la CS CFR Simeria, cea a juniorilor E (jucători născuţi în anii 2007 – 2008) a participat la „Star Cup 2018”, competiţie de fotbal în sală desfăşurată la Drobeta Turnu Severin. Simerienii, pregătiţi de Constantin Vişan, au câştigat trei jocuri (6-0 cu Dynamic Lupeni, 11-0 cu Sporting Drobeta Turnu Severin şi 4-3 cu Electrica Timişoara) şi au pierdut două (1-2 cu CSM Reşiţa şi 0-2 cu Sport Kids Drobeta Turnu Severin) şi au încheiat competiţia pe poziţia a cincea. (N.Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.