Semifinalistele Cupei Liceelor BIG FM

Nicolae Gavrea

Luni, au debutat la Sala Sporturilor din Deva, întrecerile celei de a noua ediţii a tradiţionalei competiţii fotbalistice Cupa liceelor BIG FM la futsal, care reuneşte la start şi în acest an opt formaţii. Întrecerile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, cu semifinale şi finale.

Jocul de deschidere a opus formaţiile Liceului Tehnologic „Grigore Moisil” Deva şi a Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva. Cu un plus de experienţă şi coordonaţi foarte bine de pe banca tehnică, de antrenorul Marius Sârbu, fotbaliştii de la Cetate s-au impus la limită cu 3-2 după ce la pauză au condus cu 1-0. Au marcat Bogdan Pieptea de două ori şi Eduard Ţernea pentru CNS Cetate Deva, respectiv Mindea şi Dandes pentru formaţia de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva.
În jocul al doilea, echipa Colegiului Naţional „Decebal” Deva a dispus net de echipa Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, cu 3-0, la pauză, 1-0 prin golurile marcate de Dragoş Danciu de două ori şi Mălin Mihuţ.
Ieri au fost programate alte două jocuri, în urma cărora se vor stabili echipele calificate în semifinalele competiţiei. Echipa Colegiului Teoretic Matei Corvin Hunedoara a învins cu 8-1 (goluri înscrise de Alexandru Marcu 3, Răzvan Caval şi Flavius Iacob, câte 2, Daniel Chelemen) formaţia Colegiului Tehnic Transilvania Deva, iar cei de la Colegiul Tehnic de Transport Feroviar Anghel Saligny din Simeria au dispus cu 4-2 de Colegiul Pedagogic Regina Maria Deva. Au înscris Radu Buştean (3 goluri) şi Tont pentru simerieni, respectiv Vlad Costea pentru deveni.
Ca urmare, în semifinale se vor întâlni echipa Colegiului Sportiv Cetate Deva cu cea a Colegiului Naţional Decebal Deva şi reprezentanta Colegiului Teoretic Matei Corvin Hunedoara cu cea a Colegiului de Transport Feroviar Anghel Saligny din Simeria.
Partidele pentru stabilirea clasamentului sunt programate mâine, cu începere de la orele 19.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.