Comunitate

Complexul acvatic Aqualand Deva e din nou pe val

Magdalena Șerban

După finalizarea executării unor lu­crări de mentenanță și trecerea în ad­ministrarea Serviciului Baze Agre­ment din cadrul Primăriei Municipiului Deva, Complexul Aqualand a revenit în forță în topul preferințelor celor care vor să se bucure de o baie bună și multă relaxare. Prin urmare, în zilele libere prilejuite de sărbători, cei de aici se așteaptă la un flux mare de hunedoreni, dar nu numai.

 

Atmosferă estivală, iarna

Complexul este deschis după ur­mă­torul program: luni între orele 14:00-21:00, de marți până vineri între orele 9:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică în intervalul 10:00 – 21:00. De sărbători, programul va suferi modificări. Locația este acoperită și pune la dispoziţia vi­zi­ta­torilor săi un număr de 7 bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adân­cimi pentru copii și adulţi şi o suprafaţă de 1.500 mp cu şezlonguri şi pardo­seală încălzită. Temperatura din cadrul complexului este de 35 grade Celsius, iar cea a apei este între 32 și 35 grade Celsius. Foarte căutate au fost și se pare că vor rămâne paturile cu jeturi, bazinele jacuzzi ce oferă un masaj reconfortant, bazinul vârtej care este circular şi nu îţi permite să înoţi, ci doar să te laşi purtat în deplină siguranţă de curentul de apă. De departe, cel mai solicitat e bazinul ce creează o at­mos­feră de mare, cu valuri de 70 cm înăl­ţime (timp de 10 minute la fiecare oră).

 

Ce tarife sunt

Aici, posibilităţile de divertisment sunt diversificate atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Aici există mai multe tipuri de saune, o baie cu aburi, o ma­șină de gheață care ajută la recu­pe­ra­rea sportivilor.
Referitor la tarifele de intrare, ele sunt cele practicate şi în 2021, adică elevii, copiii, studenţii şi pensionarii a­chită 20 de lei, în timp ce pentru ceilalți, biletul de intrare este de 25 de lei. Mai trebuie precizat că lumea continuă să vină şi din alte judeţe precum Alba sau Sibiu, în general profitând cu precădere de zilele libere de weekend ori de cele de concediu. „Vă așteptăm să vă bu­curați de această oază de relaxare, indiferent de anotimp”, e invitația lansată de primarul municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura