Sport

Competiții internaționale de schi

Un număr de 200 de schiori, din ţară şi din străinătate, se vor alinia la startul FIS Race şi FIS Children Trophy, singurele com­petiţii de schi alpin din România, ce se vor desfăşura la sfârşitul lunii februa­rie, respectiv începutul lunii martie, pe pârtia Subteleferic din Poiana Braşov.
FIS Race, care va avea loc în perioada 22-25 februarie, va înregistra anul acesta două premiere. Este vorba de faptul că sub egida sa vor avea loc Campionatele Na­ţionale ale României, şi că la startul com­pe­tiţiei se vor alinia şi schiori din străinătate: Benjamin Szollos (Israel), Jan Rechtenberg (Austria) şi Kristian Pavelka (Slovacia).
În ceea ce priveşte FIS Children Trophy, care se va desfăşura în perioada 1-3 martie şi care a ajuns la cea de-a cincea ediţie, la startul competiţiei se vor alinia apro­xi­ma­tiv 100 de schiori, fete şi băieţi, din cate­goriile U14 şi U16, din mai multe ţări: Austria, Bulgaria, Bosnia-Herţegovina, Slo­venia, Ungaria, Slovacia, Grecia, Turcia, Liban, Brazilia, Argentina, Ucraina.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.