; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Competiţia Karate Open România, de la Petroşani

30 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Finalul de săptămână a fost marcat la Petroşani de o excelentă competiţie de karate, organizată de către Federaţia Română de Karate cu sprijinul CSM Jiul Petroşani, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul local al municipiului Petroşani.

Circa 260 de sportivi, reprezentând 43 de cluburi şi asociaţii din ţară, primii şase sportivi clasaţi la concursurilenaţionale din România, au avut drept de participare la această competiţie naţională. Mai mult, întrecerile au fost supervizate de chiar staff-ul federal, condus de către preşedintele Octavian Valeriu Amzulescu şi de vicepreşedintele Cristian Bogza.
Clubul gazdă, CSM Jiul Petroşani, a participat la aceste întreceri cu şapte sportivi la 10 probe de kumite şi sau obţinut următoarele rezultate: trei medalii de aur, una argint şi patru de bronz.
Au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere Ionuţ Ipate, în proba de kumite seniori – 75 kg, Miruna Mălăuţă, kumite U21 – 61 kg şi Alexandru Tofan, kumite cadeţi +70 kg.
Medalia de argint a fost cucerită la mare luptă de către Andreea Polifronie, în proba de kumite seniori -55 kg, iar cele de bronz au revenit pentru evoluţia lor sportivilor Miruna Mălăuţă, în proba de kumite seniori -61 kg, Andreea Polifronie, kumite U21 -55 kg, Anneliese Cebuc, kumite seniori – 55 kg şi Anisia Stăncioiu, kumite cadeţi + 54 kg.
Să menţionăm că sportivii de la Jiul Petroşani sunt pregătiţi de Alina şi Radu Polifronie, iar Miruna Mălăuţă este cea care va reprezenta foarte curând România la Campionatele Mondiale de la Santiago de Chile.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a. Derbiul etapei s-a încheiat nedecis

Etapa a şaptea din cadrul campionatului Ligii a IV-a din judeţ s-a desfăşurat la finalul săptămânii, iar rezultatele înregistrate ne...

Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara a pierdut acasă meciul cu Universitatea Craiova 1948

Partida de la Hunedoara a adus în tribune circa 6-7.000 de spectatori, veniţi cu mic, cu mare, la o întâlnire...

Locuinţe reabilitate cu bani europeni, la Brad

Locuinţele care vor beneficia de reabilitare termică sunt situate într-un cartier sărac al municipiului Brad. Proiectul finanţat din fonduri europene...

Închide