; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Bătrână bătută şi jefuită de cinci tâlhari, dintre care trei minori

30 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un grup de cinci persoane, dintre care trei erau minore, au intrat peste o femeie în locuinţa acesteia, au bătut-o şi i-au furat tot ce avea de valoare. Doi dintre tâlhari au fost arestaţi preventiv.

Potrivit anchetatorilor, tâlharii au fost prinşi în urma unei acţiuni organizată în acest scop de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva, cu sprijinul celor de la Serviciul de Investigaţii Criminale. Astfel, au pus mâna pe un bărbat de 44 de ani, unul de 35 de ani, ambii din Deva, şi un minor în vârstă de 15 ani, din judeţul Sibiu, toţi bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată şi a unei infracţiuni de furt calificat.
”Poliţiştii au stabilit că cei trei, împreună cu alţi doi minori, în vârstă de 13 şi 11 ani, în cursul nopţii de 23/24.09.2019, au pătruns într-o locuinţă improvizată situată în localitatea Sântuhalm, unde au agresat o femeie în vârstă de 79 de ani, pe care au deposedat-o de mai multe bunuri, prejudiciul total fiind în valoare de aproximativ 6.000 de lei. În cursul aceleaşi nopţi, cei cinci au pătruns, prin tăierea unei părţi a gardului împrejmuitor al unui imobil situat în aceeaşi zonă, în curtea unei societăţi comerciale şi au sustras diferite bunuri din cinci autovehicule”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Poliţiştii deveni continuă cercetările în cazul celor cinci, pentru că există suspiciuni că ar mai fi comis şi alte infracţiuni.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Competiţia Karate Open România, de la Petroşani

Finalul de săptămână a fost marcat la Petroşani de o excelentă competiţie de karate, organizată de către Federaţia Română de...

Fotbal, Liga a IV-a. Derbiul etapei s-a încheiat nedecis

Etapa a şaptea din cadrul campionatului Ligii a IV-a din judeţ s-a desfăşurat la finalul săptămânii, iar rezultatele înregistrate ne...

Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara a pierdut acasă meciul cu Universitatea Craiova 1948

Partida de la Hunedoara a adus în tribune circa 6-7.000 de spectatori, veniţi cu mic, cu mare, la o întâlnire...

Închide