Comisarul şef Ovidiu Bîrlea a luat concursul pentru şefia IPJ Hunedoara

Comisarul şef Ovidiu Bîrlea (foto) a luat concursul pentru şefia Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara. Acesta va ocupa funcţia de conducere pe o perioadă nedeterminată. Concursul a avut loc, ieri, la Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a constat într-un interviu axat pe subiecte profesionale.

Comisarul şef Ovidiu Bîrlea conduce IPJ Hunedoara prin delegare, din luna noiembrie 2017. Absolvent al Politehnicii din Timişoara, licenţiat în Ştiinţe Juridice şi având un master în acelaşi domeniu, Ovidiu Bîrlea activează în poliţie din anul 1991. A fost mai întâi ofiţer specialist la Serviciul de Investigare a Fraudelor, apoi ofiţer specialist principal specializat în macrocriminalitate economică la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia. În 2007 revine la IPJ Hunedoara în calitate de şef al Biroului de Investigare a Fraudelor, apoi devine şef al Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice, funcţie de pe care a plecat la conducerea IPJ Hunedoara.
Ovidiu Bîrlea este căsătorit şi are un copil. Comisarul şef va fi instalat oficial pe funcţia de conducere de la IPJ Hunedoara în baza unui ordin al ministrului Afacerilor Interne. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Comisarul şef Ovidiu Bîrlea a luat concursul pentru şefia IPJ Hunedoara

 • 13 septembrie 2018 la 21:06
  Legătură permanentă

  Se știa din luna mai ca el va lua ,,examenul,,. Doar e omul lui Sendroiu. Toate functiile sînt aranjate in Politie.

 • 16 septembrie 2018 la 16:54
  Legătură permanentă

  sINCERE FELICITARIN
  dACA AM DOI OAMENI UNUL IL CUNOSC IAR PE CELALALT NU E NORMAL SA IL NUMESC PE CEL CARE IL CUNOSC

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.