Actualitate

Comisar șef de poliție bătut pentru o presupusă aventură amoroasă

Polițistul din cadrul IPJ Hunedoara a fost luat la pumni fără măcar să aibă idee ce are agresorul cu el. Bătăușul se enervase pentru că amicii său glu­meau pe seama lui, cum că nevastă-sa are o aventură cu un „bărbat cu o Dacia Duster de culoare albă”. Poli­țis­tul era în misiune exact într-un Duster, cum au majoritatea inspectoratelor de poliție în dotare, așa că a căzut nevinovat.

Localul era închis
Comisarul șef de la IPJ Hunedoara – Biroul de Investigare a Criminalității Eco­nomice Hunedoara, se afla în exer­citarea atribuțiilor de serviciu pe raza ora­șului Călan, pentru verificare res­pec­tării măsurilor de protecție sanitară impuse de pandemia Covid 19. Polițistul se afla împreună cu o colegă, erau îmbrăcați civil, și au venit cu un Duster alb fără inscripții de Poliție. Au mers la un restaurant din oraș să verifice dacă patronii respectă regulile din pandemie. „Patroana le-a spus celor doi că localul este închis și că se grăbește, întrucât soțul său participă la un miting orga­ni­zat împotriva măsurilor Covid, iar orga­nele de ordine au încercat să-l legi­ti­meze, dar nu avea actul de identitate asupra lui, așa că era nevoită să se deplaseze pentru a i-l aduce”, se arată în dosar. Cei doi polițiști au oprit lângă o terasă și le-au spus unor persoane despre noile măsuri restrictive impuse de pandemie și apoi au revenit la autoturism. „Lângă autoturismul în care se aflau aceștia, a oprit o autoutilitară de culoare albă la volanul căreia se afla agre­sorul. Acesta a coborât, s-a apro­piat de autoturismul în care se afla per­soana vătămată, a deschis portiera față stânga și i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul, timp în care îl întreba ce are cu soția sa”, se mai arată în actul de sesizare.

Judecat pentru lovire și alte violențe
Individul a fost reținut de polițiști și a declarat că de mai mult timp avea suspiciuni că soția sa ar avea legături extraconjugale, care aparent i-au fost confirmate. A mai spus că prietenii săi l-au ironizat spunându-i să aibă grijă de soția sa întrucât de ceva timp îi dădea târcoale un bărbat. „În acest context, aflându-se la acel miting unde acei pri­eteni au reiterat suspiciunile, a plecat prin oraș să caute acea mașină și așa a identificat-o pe persoana vătămată și a agre­sat-o. După agresiune, a mai sus­ținut martorul, s-a întâlnit cu inculpatul care i-a mărturisit că este convins că per­soana vătămată este bărbatul cu care bănuia că soția sa l-ar înșela, fără să cunoască însă că deținea calitatea de polițist. Soția inculpatului a declarat că de câteva luni de zile acesta o acuza de infidelitate și că după agresiunea per­soanei vătămate a venit la restau­rant și i-a spus că i-a bătut iubitul”, se mai arată în dosarul aflat pe rolul Ju­de­că­toriei Hunedoara. Ofițerul de poliție îi cere soțului gelos în instanță suma de 20.000 de lei reprezentând daune morale și respectiv cu suma de 200 lei reprezentând despăgubiri materiale, dar pe lângă despăgubiri individul riscă și închisoarea. (M. Gânju).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura