ActualitateFlashPolitica si administratie

Liderul PER Hunedoara: Mircia Muntean va candida în 2024 la primărie!

Adriana Năstase

După ce administratorul public al Devei, Traian Berbeceanu, a afirmat într-o emi­siune tv că fostul primar Mircia Muntean (medalion) nu poate candida la alegerile locale din 2024, iată că cei de la Partidul Ecologist Român, al cărui mem­bru este Muntean, au reacționat rapid.

„Vom demonstra”
„Mircia Muntean poate candida!
Și este candidatul Partidului Ecologist Român ( PER), pentru Primăria municipiului Deva în 2024! Am văzut în aceste zile in mediul online câteva știri FAKE, cu privire la candidatura lui Mircia Muntean, în care se făcea referire la faptul că „nu ar avea drep­tul să candideze”. Nimic mai fals!
Se cuvine să lămurim câteva aspecte:
1. Vă asigur că Mircia Muntean poate can­dida și este candidatul validat să candideze în 2024, pentru Primăria municipiului Deva din partea PER. Asta nu trebuie să o do­vedim. O va dovedi realitatea!
2. Dacă credeți spuneți, voi cei care into­xicați cu aceste FAKE-uri, de ce sunteți așa disperați când auziți de Mircia Muntean?
3. Faptul că devenii își vreau primarul înapoi și Mircia Muntean este în toate sondajele în fruntea preferințelor devenilor și încă la un scor mai mult decât dublu față de următorul contracandidat, dă mari fiori ac­tua­lilor conducători vremelnici ai pri­măriei.
4.Prin aceste fente ale voastre nu faceți altceva decât să încercați să mascați de­bandada din administrația voastră. Să mas­cați faptul că ați pierdut finanțarea pentru bazinul de înot, sala polivalentă, eșecul cu Registrul Auto Român care se va muta la Hunedoara și promisiunile mincinoase că veți da loturi de case în Zăvoi.Toate astea de „competenți” ce sunteți!
5. Da, știu că vă este frică de Mircia Muntean! Altfel nu v-ar preocupa acest su­biect. Și nu mai spune, domnule adminis­trator, că nu tu ești candidatul! Și un copil de câțiva ani poate vedea că partidul vostru nu va desemna niciodată un „cal mort”. O persoană care a pierdut peste 20 la sută din procente, este pe un trend descrescător și ca urmare, nu va fi niciodată desemnat.
Știu că știi domnule administrator, că Mircia Muntean și Partidul Ecologist Român va câștiga alegerile la Deva și va scoate la concurs postul de administrator public. Cu siguranță tu nu vei lua concursul.
Apropo, ce se mai aude cu dosarele tale, tânăr milițian pensionat?”, a scris Răzvan Mareș (foto), liderul PER Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura