CNS Cetate joacă ultimul meci al anului pe teren propriu

Gruparea din reşedinţa judeţului va susţine azi ultima partidă a anului în faţa propriilor susţinători, urmând să întâlnească echipa arădeană Gloria Lunca Teuz Cermei. Alb-albaştrii ţintesc cele trei puncte şi mai speră că se pot clasa pe podium la finalul turului de campionat.

„Încă mai sperăm la podium, dar nu depinde doar de noi!”
Eşecul de la Lugoj, doar al treilea din acest tur de campionat, i-a coborât pe cei de la CNS Cetate Deva pe locul 5 în clasamentul seriei a IV-a din Liga a III-a, dar alb-albaştrii speră să fi fost doar un accident după cele cinci victorii consecutive. Devenii vor întâlni astăzi pe Gloria Lunca Teuz Cermei, în ultima partidă de pe teren propriu a turului, şi nu se gândesc decât la victorie. „Ne aşteaptă un joc dificil, cu o echipă bună, pe care am urmărit-o pe viu în duelul cu Filiaşi. Însă, dacă noi vom fi concentraţi şi vom face ceea ce trebuie, victoria nu are cum să ne scape. Am fost supărat după meciul de la Lugoj şi la finalul turului vor fi în siguranţă epurări în lotul de jucători. La Deva tot timpul se vrea o echipă capabilă să poată învinge pe oricine, astfel că vom avea şi întăriri. Încă mai sperăm să ne clasăm pe podium la finalul acestui tur chiar dacă nu mai depinde doar de noi”, a spus Sorin Cornea, antrenorul echipei CNS Cetate Deva, care pentru meciul de azi are tot lotul apt.

Cermei, echipă imprevizibilă
Gloria Lunca Teuz Cermei este una din echipele care a avut o evoluţie constant bună în acest sezon. Trupa antrenată de Radu Anca ocupă locul 8 în clasament, cu 19 puncte, dar speră la alte trei în plus din duelul cu Naţional Sebiş, care va fi decis la comisii. Pentru cei care nu ştiu, partida nu s-a disputat, pentru că trupa din Sebiş nu a avut la ora începerii meciului ambulanţă la teren, aceasta sosind la două minute după expirarea celor 15 minute regulamentare de aşteptare. În acest sezon, Gloria Lunca Teuz Cermei are două victorii şi trei înfrângeri în jocurile disputate în deplasare, cel mai important succes fiind cel de pe terenul lui CSM Lugoj, scor 2-1. Partida CNS Cetate Deva – Gloria Lunca Teuz Cermei se joacă azi, începând cu ora 14.00, pe stadionul „Cetate”. Tot în cadrul aceleiaşi etape, ACS Şirineasa va întâlni mâine, de la ora 14.00, pe Stadionul „Jiul” din Petroşani, echipa CSM Lugoj. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nouă zile de concerte live la Târgul de Iarnă din Deva

Adriana Clej  Nouă zile de concerte live și Balul de Crăciun, acestea sunt doar câteva dintre surprizele care vor avea

Bulina neagră 23.11.2017

Gheorghe Şalapa, din Valea Jiului

Bulina albă 23.11.2017

Dr. ing. George Artur Găman, directorul general al Insemex Petroşani

Închide