Nouă zile de concerte live la Târgul de Iarnă din Deva

Adriana Clej

 Nouă zile de concerte live și Balul de Crăciun, acestea sunt doar câteva dintre surprizele care vor avea loc la Târgului de Iarnă, din Deva, care debutează mâine, în Piața Unirii. Evenimentul se desfășoară până la sfârșitul anului și este organizat de Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” și Serviciul Comunitar pentru Cadastru și Agricultură.

În fiecare weekend, pe scena amplasată, în Piața Unirii vor avea loc concerte de muzică ușoară și folclorice, susținute de soliști, trupe și grupuri vocal-instrumentale îndrăgite. Toate spectacolele vor încep la ora 17.00, iar în zilele de 20 și 21 decembrie, de la ora 18.00. Balul de Crăciun va fi susținut de elevii Colegiului Național ”Decebal” din Deva. Dar, iată în continuare programul manifestărilor:

– Sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 17.00, se va derula programul Liceului de Arte ”Sigismund Toduță” Deva, cu soliști şi grupul vocal, urmat de concertul ”Play It Band” şi recitalul Andradei Igna.

– Duminică, 3 decembrie, de la ora 17.00, va avea loc spectacolul susținut de Ana Almășana-Ciontea și de Grupul folcloric ”Florile Dorului”, urmat de Ansamblul folcloric ”Șoimușana”.

– Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17.00  va fi recitalul Roxanei Olșanschi și a invitaților săi, urmat de recitalul interpreților  Mădălina Boroneanț și Gabriel Cîndea, apoi de concertul susţinut de ”Old Band”.

– Duminică, 10, decembrie, de la ora 17.00, pe scenă va evolua  formația Ovidiu Nechita, cu soliști Marceluț Gavriluță, Ovidiu Pâs și Ovidiu Nechita, urmat de spectacolul Ansamblul folcloric ”Pădureanca” al Palatul Copiilor Deva, cu soliștii Ana Gabor, George Pârvan și Lorena Cheregi.

– Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 17.00, vor avea loc recitalurile ale ansamblului  ”Armonia Music” din Cluj-Napoca, un concert de colinde și cântece de iarnă cu Gino, urmate de concertele trupelor ”Topaz” și ”Quas”.

– Duminică, 17 decembrie, de la ora 17.00,  va concerta formația Gabi Nicolae, cu soliștii Marius Trif și Gabi Nicolae, urmați de Ansamblul ”Românașul” de la Liceul de Arte ”Sigismund Toduță”, cu soliștii Bianca Iacoboni, Roxana Stîngă şi Lidia Pascondea.

– Miercuri şi joi, 20 și 21 decembrie, de la ora 18.00, va începe Balul de Crăciun, organizat de Colegiul Național ”Decebal” Deva.

– Sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 17.00, va avea loc concertele susținute de Duo ”Tempo” și ”Trafic” şi recitalul ”Mario Band”.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 23.11.2017

Gheorghe Şalapa, din Valea Jiului

Bulina albă 23.11.2017

Dr. ing. George Artur Găman, directorul general al Insemex Petroşani

Bărbat prins băut la volan

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat, din Deva, care conducea un autoturism pe raza oraşului, după ce a

Închide