Iubitorii sporturilor de contact sunt invitaţi la „Cupa Cetate”

Mâine, la Sala Sporturilor din Deva, se va desfăşura a doua ediţie a „Cupei Cetate”, o interesantă competiţie de sporturi de contact. Întrecerea este destinată copiilor, juniorilor şi seniorilor, urmând să conţină lupte de kickbox, MMA şi grappling.

Colaborare cu gala RXF
Concursul este organizat de clubul Gladyators Gym Deva, va începe la ora 12.00, iar intrarea publicului este gratuită. Vor fi prezenţi în jur de 150 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară şi Republica Moldova, urmând să fie puse şi şapte centuri în joc, una la MMA, două la grappling şi patru la kickbox. „Va fi o competiţie interesantă, multe meciuri frumoase şi şapte centuri puse în joc. De asemenea, vom oferi cupe şi diplome. Totodată, este prima dată când colaborăm cu gala Mix Martial Arts RXF care caută aşa zisul next fighter. Este o şansă pentru cei care participă la Cupa Cetate de a ajunge la RXF, una dintre cele mai importante gale, cu meciuri de senzaţie. Dorim să mulţumim tuturor sponsorilor care ne-au ajutat în organizarea acestui eveniment”, a spus Claudiu Florescu, antrenor la Gladyators Gym Deva. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CNS Cetate joacă ultimul meci al anului pe teren propriu

Gruparea din reşedinţa judeţului va susţine azi ultima partidă a anului în faţa propriilor susţinători, urmând să întâlnească echipa arădeană...

Nouă zile de concerte live la Târgul de Iarnă din Deva

Adriana Clej  Nouă zile de concerte live și Balul de Crăciun, acestea sunt doar câteva dintre surprizele care vor avea

Bulina neagră 23.11.2017

Gheorghe Şalapa, din Valea Jiului

Închide