Clubul Sporturilor Montane Hunedoara aniversează 20 de ani de activitate

24 octombrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

cioclovinaPrimăria Hunedoara şi Clubul Sporturilor Montane Hunedoara aniversează împlinirea a 20 de ani de la înființarea clubului, printr-o serie de manifestări care rememorează activitatea acestei asociații, creată cu scopul participării active la conservarea patrimoniului natural și cultural.

Astfel, astăzi, vineri, la Castelul Corvinilor,la a avut loc lansarea unui album de fotografie şi vernisajul expoziţiei „Peştera Cioclovina Uscată”;

Mâine, sâmbătă, în jurul orei 12.00, este programată o vizită la Peştera Cioclovina şi împrejurimile acesteia. Iar luni, la ora 17.30, la Facultatea de Inginerie Hunedoara va avea loc o „Seară culturală audio-vizuală”, cu prezentări ale expedițiilor la care au participat membrii Clubului Sporturilor Montane Hunedoara în ultimii ani.

Istoria Clubului Sporturilor Montane Hunedoara a început în 1994, când un nucleu de vechi speologi hunedoreni au format Asociaţia Sporturilor Montane Hunedoara. În 2003, asociaţia îşi reface actele juridice şi funcţionează sub numele de Clubul Sporturilor Montane Hunedoara. Clubul este afiliat la Federația Română de Speologie și face parte din Fundația pentru Tineret Hunedoara. (Mircea Crivăț)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sâmbătă noaptea trecem la ora oficială de iarnă

România trece, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora oficială de iarnă, ora 4.00 urmând să devină ora 3.00, iar...

Şantajistul „Lacrima“, prins din nou de poliţişti

Bărbatul de 24 de ani din Deva, care a fost reţinut săptămâna trecută pentru şantaj, a căzut din nou pe...

Falsificatorii de bani au fost trimişi în arest

Cei patru hunedoreni, doi bărbaţi şi două femei, acuzaţi de falsificare de bani şi alte valori, şi punerea lor în...

Închide