FlashPolitica si administratie

Claudia Mihu, înapoi în PNL!

Fosta consilieră locală liberală din Deva Claudia Mihu (foto) a decis că i-au ajuns câteva luni de pauză şi a completat, din nou, adeziunea la PNL. Urmează ca în prima şedinţă a Biroului Politic a PNL Deva să fie validată ca membru liberal.
În 4 aprilie 2017, Claudia Mihu a demisionat din PNL, pierzându-şi şi postul din Consiliul Local Deva. „Decizia de a mă reînscrie în PNL îmi aparţine în totalitate. Nu faptul că s-au câştigat alegerile la Primăria Deva m-a determinat. Mi-au lipsit oamenii cu care am făcut campanii, prietenii de lângă care am lipsit în această campanie, colegii de partid şi, nu în ultimul rând, omul Florin Oancea. Nu primarul, nu preşedintele organizaţiei PNL Deva. Am demisionat în aprilie din partid, deoarece am considerat atunci că e momentul să iau o pauză. După 19 ani de politică a trebuit să iau o pauză. Eram obosită. Însă nu poţi şterge 19 ani cu buretele”, a declarat Claudia Mihu. (S.Popa)

3 comentarii la „Claudia Mihu, înapoi în PNL!

  • După ce acum cateva saptamani in urma (cca 90 saptamani)….făcea dragoste cu Gelatul…si zicea de Oancea ca nu are șanse.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura