Clasamentul Ligii A Realsport „s-a rupt”

21 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Principalul eşalon al campionatului municipal de minifotbal din Deva şi-a împărţit echipele în două plutoane, cu cinci etape înaintea finalului sezonului regulat. Primele patru clasate au deja un avans destul de consistent faţă de ultimele patru, astfel că lupta se va da pentru poziţiile finale care vor decide şi partidele din play-off.

Victorii clare pentru Pera BMW şi AS Electroconat
Învinsă în runda trecută de AS Electroconat, campioana Pera BMW s-a răzbunat pe ultima clasată, Şoimul Băiţa, căreia i-a administrat un categoric 11-0. Nici AS Electroconat nu a avut nici o emoţie în duelul cu ABS Decor, pe care a învins-o cu 7-2, consolidându-şi locul 4 din clasament. Roşu a rămas pe podium după succesul cu Taylor Red&LPG, scor 5-2, fiind la un punct în spatele liderului.

Sporting Brad a obţinut trei puncte dramatice
Derbiul etapei a fost adjudecat de Sporting Brad, care şi-a luat revanşa în faţa celor de la Grawe după înfrângerea din tur. Meciul a fost unul cu deznodământ dramatic, Sporting obţinând victoria cu 4-3 în ultimele secunde după ce, cu şase minute înaintea finalului, Grawe conducea cu 3-2. Andrei Şoit (foto) a marcat golul victoriei, cu capul, după ce a câştigat un duel aerian cu portarul celor de la Grawe.

Mureşul Sântuhalm a pus probleme echipei de pe locul 2
În eşalonul secund, Pera II a avut de muncit pentru succesul cu Mureşul Sântuhalm, scor 3-1, a doua clasată a Ligii B marcând toate golurile în ultimele minute ale partidei, după ce adversarii au cedat fizic. Liderul City Taxi nu a avut nici o problemă în faţa celor de la Templierii, câştigând cu 9-1 iar scorul rundei a fost realizat de Micro 15, 12-2 cu Profi Football Team. Derbiul etapei a fost adjudecat de Alaska, formaţie care a învins cu 5-2 pe Doctorii. În afara primelor două clasate, care au un uşor avans, echipele de la locul 3 la locul 8 sunt despărţite de doar cinci puncte, astfel că oricare ar putea avea aspiraţii la podium. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Luptă în doi pentru şefia Ligii a V-a

După retragerea Mureşului Pricaz, lupta pentru prima poziţie a Ligii a V-a se va da în acest sezon între două...

CNS Cetate Deva, ajutată indirect în lupta pentru promovare

Pe lângă succesul de la Rovinari, cu Pandurii II Tg. Jiu, gruparea din reşedinţa judeţului a profitat şi de rezultatele...

Un prim pas făcut spre un nou triumf în Cupa României

Autobergamo Deva, deţinătoarea ultimelor două trofee ale Cupei României la futsal, va juca azi a treia finală consecutivă, după ce...

Închide