Clădire dezafectată a unui liceu din Petroşani, în flăcări

18 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un incendiu puternic a afectat o clădire a Colegiului Naţional „Dimitrie Leonida“ din Petroşani, iar pompierii militari s-au luptat cu focul astfel încât să nu ajungă la arhiva liceului şi la bibliotecă.

Flăcările au distrus o anexă de circa 80 de metri pătraţi în care se aflau materiale didactice, respectiv calculatoare ori alte dispozitive ce nu mai erau utilizate. Construcţia nu mai era folosită de personalul de întreţinere al liceului, însă ar fi fost branşată la utilităţi, respectiv energia electrică. Cauza izbucnirii focului ar putea fi instalaţia foarte veche a construcţiei, însă pompierii vor stabili cu certitudine ce s-a întâmplat. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Petroşani au intervenit cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă şi au reuşit să localizeze incendiul, astfel că flăcările nu au ajuns şi la atelierul şcolar ori alte facilităţi ale unităţii de învăţământ. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânăr bătut şi lăsat să agonizeze pe o stradă din Vulcan

Bărbatul de 31 de ani a fost descoperit pe stradă, zilele trecute, inconştient. Din cauza rănilor extrem de grave a...

Toma Coconea- determinat să atingă podiumul de la Red Bull X Alps

Parapantistul hunedorean se afla, ieri, între primii cinci participanţi la competiţia exclusivistă derulată în Alpii europeni. Sportivul din Petroşani a...

Interlopi „săltaţi“ de procurorii DIICOT, la Deva

Indivizii suspectaţi de infracţiuni de crimă organizată mergeau la o gală de box ce a fost organizată la Deva, la...

Închide