Cisternă cu lapte răsturnată pe autostradă

O cisternă cu 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat ieri dimineaţa pe autostrada A1, în zona localităţii Ilia, maşina oprindu-se în afara părţii carosabile după ce a rupt un parapet metalic de pe marginea dru­mului.
Şoferul cisternei a rămas încarcerat în cabina autovehiculului şi a fost scos afară de un echipaj al pompierilor militari din Ilia, bărbatul fiind în stare conştientă şi fără leziuni vizibile, a informat Inspectoratul pen­tru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.
Bărbatul a fost preluat de o echipă de prim ajutor, care a evaluat starea sa de să­nătate şi a propus să fie transportat la Uni­tatea de Primiri Urgenţe, însă conducătorul auto a refuzat.
Concomitent, echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului.

„În urma răsturnării în afara drumului, cis­terna, ce transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat, iar lichidul s-a scurs pe sol”, a menţionat ISU Hunedoara.
Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetărilor referitoare la dinamica producerii accidentului. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.