Circula cu o maşină radiată de aproape un an

29 octombrie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii rutieri au descoperit un bărbat de 45 de ani, din Deva, că circula cu o auto­utilitară care nu era înmatriculată. Individul a fost prins pe raza comunei Şoimuş, pe DJ 761, iar în urma verificărilor efectuate asupra autoutilitarei, poliţiştii au stabilit că fusese radiată din circulaţie încă din luna decembrie a anului trecut.
Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal. Cercetat este şi un alt bărbat de 46 de ani, din municipiul Hunedoara, depistat în trafic conducând un autoturism pe bule­vardul Dacia, din municipiu, care a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea probelor biologice de sânge necesare sta­bilirii alcoolemiei. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion spune:

    E vb de Belu Nicolae din Deva. Are un magazin in satul Toplita Muresului, comuna certeju de sus si circula mereu cu masini radiate, fara RCA si ITP precum si sub influenta bauturilor alcoolice.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A încercat să-şi obţină permisul în baza unui fals

Rămas fără permis de conducere în Italia, un tânăr de 33 de ani, din Petroşani, a reuşit să-i înşele pe...

Continuă verificările în judeţ pentru limitarea răspândirii noului virus

Maximilian Gânju În ultimele zile în în mai multe localităţi hunedorene au fost derulate noi acţiuni menite a limita răspândirea...

Primăria Deva nu măreşte taxele şi impozitele locale

Adriana Năstase Primăria Deva nu va majora impozitele şi taxele locale pentru anul 2021, însă a pus în dezbatere publică...

Închide