BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

29 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un personaj din zonă, care a vrut să ajungă la caşcaval, vine acum cu tot felul de atacuri şi acu­zaţii pe fondul nemul­ţu­mirii că nu a reuşit să-şi ducă planul la bun sfâr­şit. Cârcotaşii au aflat însă că omul nostru riscă să-şi piardă şi actualul job, după ce şefii lui s-au cam săturat de eşecurile acestuia. Respectivul, care nu prea are habar de nimic, face tot ce poate acum să-şi scape piele, însă se pare că jocurile sunt făcute pen­tru el. Dacă reuşea să câştige la alegeri, era bine. Aşa, va pierde tot. Cel puţin aşa şuşotesc zvonerii prin târg.

Povestesc gurile rele prin târg că un salariat cu halat alb se plânge pe unde poate că nu mai face bani ca înainte de izbucnirea pandemiei. Cică omul a trebuit să apeleze la cardul de salariu, lucru pe care nu l-a făcut de ani buni. Acum, însă, cu situaţia generală, lucrurile nu se mai petrec nici la noi ca înainte de pandemie prin spitale. Adică pacienţii nu prea mai dau mită. Câr­cotaşii spun că omul e supărat că veniturile i-au scăzut drastic şi nu ştie ce să mai facă pentru ca soarele să iasă din nou pe strada sa. Respectivul vrea să le propună pa­cienţilor o taxă mai mică, ca să nu iasă chiar aşa în pierdere.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Circula cu o maşină radiată de aproape un an

Poliţiştii rutieri au descoperit un bărbat de 45 de ani, din Deva, că circula cu o auto­utilitară care nu era...

A încercat să-şi obţină permisul în baza unui fals

Rămas fără permis de conducere în Italia, un tânăr de 33 de ani, din Petroşani, a reuşit să-i înşele pe...

Continuă verificările în judeţ pentru limitarea răspândirii noului virus

Maximilian Gânju În ultimele zile în în mai multe localităţi hunedorene au fost derulate noi acţiuni menite a limita răspândirea...

Închide