Ciocnire frontala între TIR-uri

18 mai 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Redactor: Sorina Popa

Trei persoane au fost rãnite sâmbãtã, în urma ciocnirii a douã TIR-uri, pe DN 7, în localitatea Sãcãmas, în urma accidentului, circulatia fiind blocatã mai multe ore.

Bananele s-au împrãstiat pe sosea
Soferul unui TIR românesc, care circula dinspre Arad spre Deva, a pierdut controlul volanului într-o curbã extrem de periculoasã, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit de un alt TIR, croat. Lovitura dintre cele douã autotrenuri a fost frontalã. În urma socului, cabina TIR-ului din Croatia s-a desprins de remorcã si a fost proiectatã pe câmp. Autotrenul croat era încãrcat cu banane pentru o bazã militarã din Kosovo. Fructele s-au împrãstiat pe sosea. Ambii soferi implicati în accident au fost transportati la Spitalul Judetean din Deva.
În urma ciocnirii dintre cele douã autotrenuri, circulatia pe DN 7 a fost întreruptã  de la ora 3.00 dimineata, pânã cãtre prânz, când traficul a reintrat în normal. În tot acest timp, circulatia autovehiculelor a fost deviatã pe DJ 706, prin localitãtile Ilia, Brãnisca, Soimus si Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii – 9.05.2009

Redactor: Barfitorul de serviciu Vorbeste lumea cã un director la o institutie care se ocupã de banii statului, care mai...

Editorial

editorial

Mic dejun maghiaro-austro-german si franco-belgian

M-am obisnuit să mănânc bine dimineata, conform acelui proverb chinezesc care spune că mâncarea de dimineată n-o împărti cu nimeni,...

Închide