Ciobanul care şi-a înjunghiat tovarăşul a fost condamnat

5 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un cioban din comuna Peştişul Mic, Alin-Constantin Coman, a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la o pedeapsă de trei ani şi patru luni de închisoare pentru tentativă de omor şi obligat să achite peste 23.000 de lei daune către Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu“ Hunedoara. Victima a renunţat la pretenţii.
Incidentul în urma căruia Coman a fost condamnat a avut loc în satul Valea Nandrului, din comuna Peştişu Mic, unde era cioban. Anchetatorii au stabilit că bărbaţii au băut împreună, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Victima l-ar fi lovit în cap pe Coman, cu o bâtă de lemn, iar acesta a ripostat. Alin Constantin Coman (29 de ani) şi-a înfipt cuţitul în tovarăşul său de mai multe ori. Două dintre lovituri au fost mai grave, însă medicii din Hunedoara au reuşit să-l salveze pe ciobanul înjunghiat. Decizia instanţei de fond nu este definitivă. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fostul poliţist Sucilă se luptă să afle cine l-a interceptat

Fostul poliţist din municipiul Vulcan, Adrian Sucilă (foto), a făcut mai multe adrese către Serviciul Român de Informaţii, Parchetul de...

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat o vizită de lucru, împreună cu mai mulţi miniştri, în judeţul Hunedoara. Viorica Dăncilă: Anul 2019 este anul investiţiilor în România!

Timp de două zile, sâmbătă şi duminică, premierul Viorica Dăncilă, însoţită de miniştrii Sănătăţii, Sorina Pintea, al Muncii, Marius Budăi,...

Spulberată de o şoferiţă fără experienţă

O femeie de 49 de ani, din Petrila, care traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost lovită de o...

Închide