Ce case de pariuri aleg pariorii de top în 2019

   Din 2015, românii pot paria doar la operatorii online licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Prin urmare, și în acest an, pariorii din țara noastră sunt obligați să joace doar la agențiile de pariuri online care funcționează în legalitate. Altfel, ei riscă o amendă între 5.000 și 10.000 de lei.

Lista la zi a operatorilor licențiați poate fi găsită atât pe site-ul ONJN, cât și pe site-urile acreditate să scrie despre agențiile de pariuri online. Pericolul ca cineva să își deschidă în necunoștință de cauză cont pe o platformă aflată pe lista neagră este mic, întrucât accesul spre aceste site-uri este restricționat.

Cei care doresc să încalce legea o pot face folosind softuri de mascare a ip-ului, iar în cazul lor amenda este justificată, cu atât mai mult cu cât pe piața din România activează operatori se ridică la nivelul celor mai bune agenții de afară, ba chiar sunt peste acestea, dacă ne gândim că ofertele sunt orientate spre publicul de aici.

Există câteva criterii bine definite în funcție de care se fac topurile caselor de pariuri online, dar fiecare parior ierarhizează operatorii acordând ponderi diferite acestor criterii: unii sunt foarte interesați de ofertele promoționale, alții își deschid cont special pentru platforma de streaming video live, alții joacă pe linii asiatice ș.a.m.d.

Așadar, nu există un „adevăr absolut” în ceea ce privește topul caselor de pariuri online, ci ne putem referi la un număr de operatori prin sintagma „operatori de top”. Pe site-ul comunității pariorilor online din România poate fi găsit un top updatat în 2019, alcătuit și în baza feedback-ului primit de la jucători.

Experții care cunosc foarte bine „pulsul” pariorilor au ierarhizat criteriile după cum urmează:

Ofertele promoționale

Există păreri cum că fondurile suplimentare primite la înscrierea pe o platformă de pariuri online contează doar pe moment, dar nu e chiar așa. Pariorii de top care îndeplinesc cerințele de rulaj nu numai că își pot dubla banca, ci și-o pot multiplica. Dintr-o dată, mizele plasate pe fiecare pariu, raportate la bugetul total, sunt mai mari, deci și câștigurile derivate pe termen lung sunt mai mari.

Nu sunt de neglijat nici ofertele pentru clienții deja existenți, precum pariurile gratuite, Full Bet-urile, pariurile fără risc, cotele mărite, asigurările în caz de gol marcat după minutul 90 ș.a.

Depunerea minimă și miza minimă

Cei mai mulți dintre români joacă doar pentru distracție, plasând mize între 1 și 10 lei. Ca atare, ei nu își alimentează conturile cu sume mari. Între un operator care fixează depunerea minimă la 20 de lei și unul la care nu poți depune mai puțin de 40 de lei (de exemplu), pariorul român obișnuit îl va alege pe primul. În același spirit se încadrează și criteriul reprezentat de miza minimă pentru un pariu. La unele agenții de pariuri sportive online se poate pune și mai puțin de un leu pe bilet.

Oferta sportivă

Pariorii de top nu joacă pe ce nu cunosc, ci au câteva competiții favorite. Drept urmare, ei aleg acel operator care are oferta cea mai bună pentru evenimentele favorite, însemnând cele mai multe opțiuni de pariere. Potrivit unui studiu realizat de un site de pariuri, peste 83% din jucătorii din țara noastră pariază pe fotbal, o mare parte din ei mizând preponderent pe Liga I. Este normal ca în topul preferințelor lor să fie operatorul asociat cu cea mai bună ofertă pe campionatul României.

Streaming video live

Mulți români pariază live, iar pariurile pe evenimente aflate în desfășurare merg mână în mână cu platforma de streaming video live, pentru că este obligatoriu să urmărești meciul pentru a avea mai multe șanse de câștig.

Tot la acest capitol, sunt apreciate agențiile de pariuri sportive online cu cele mai performante platforme live, însemnând o grafică foarte bună pentru meciurile care nu sunt în transmisiune video, plasare promptă a pariurilor, actualizare rapidă a cotelor după producerea unui eveniment care le blochează etc.

Cote

Cotele sunt importante pentru profitul pe termen lung. Ele variază de la un operator la altul, tendința fiind valabilă pentru toate opțiunile de pariere. De regulă, agențiile de top, care excelează la mai multe capitole, oferă și cele mai bune cote de pe piață.

Pariuri mobile

Lumea de astăzi este una dinamică, în continuă mișcare. Potrivit aceluiași studiu invocat mai sus, 70% din pariurile online sunt plasate de pe dispozitive mobile! Majoritatea operatorilor din industria pariurilor a investit în acest sector, lansând aplicații pentru telefoane și tablete. O aplicație bună nu este decisivă în alegerea platformei pe care joacă românii, dar reprezintă o bilă albă.

Potrivit specialiștilor, acestea sunt criteriile principale în stabilirea topului operatorilor de pariuri online. Desigur, nu poate fi exclus „factorul” interfață: culori, felul în care este structurat meniul, ce apare pe Front Page.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.