Actualitate

Cine va fi şeful noii Direcţii de Tineret şi Sport?

Nicolle Ebner

Marieta Ilcu şi Cristian Grigoraş (foto) ar putea conduce împreună noua Direcţie de Tineret şi Sport, rezultată prin comasarea celor două instituţii, care, până în această lună, au funcţionat individual. Însă, doar unul dintre cei doi va fi director „plin”.

„Nu sacrificăm pe nimeni”

Până în data de 19 august, atât directorul coordonator al Direcţiei Judeţene pentru Sport, Marieta Ilcu, cât şi cel al Direcţiei Judeţene pentru Tineret, Cristian Grigoraş, trebuie să încheie procolul de predare a tuturor documentelor către noua instituţie înfiinţată, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport. Marieta Ilcu şi Cristian Grigoraş au fost susţinuţi, de PDL, pentru ocuparea funcţiilor de conducere ale celor două instituţii judeţene, comasate din cauza recesiunii, susţinere de care se bucură în continuare, în egală măsură – lasă să se înţeleagă preşedintele interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara, Viorel Arion. „PDL nu este în situaţia de a alege pe care dintre cei doi directori îi va susţine. Şi asta, pentru că unul va fi director coordonator al noii instituţii judeţene, iar celălalt va fi adjunct. Va conduce cel mai bun, declarat în urma concursului pe post”, a declarat Viorel Arion, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

3 comentarii la „Cine va fi şeful noii Direcţii de Tineret şi Sport?

  • Sa speram ca va fi Cristi Grigoras, dincolo de or ce sustinere politica a dovedit ca e un bun manager prin ceea ce a realizat dupa venirea la conducerea DTJ

  • ce grigoras?ce sport a practicat el?politic…
    macar Marieta Ilcu a fost medaliata international la atletism si parca si la mondiale.rusine daca amestecati politicul aici in sport.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura