Eveniment

Tâlhăriţi în timp ce spălau rufele

Livia Botici

Doi bărbaţi din Petroşani, care îşi spălau hainele în apele râului Jiul de Est, au fost ţintele unor tâlhari, care i-au bătut crunt şi le-au furat toţi banii. Cu toate că asupra lor au fost găsite bunurile furate, iar unul dintre ei este recidivist, magistraţii Judecătoriei Petroşani au decis că ei pot fi judecaţi şi în stare de libertate.

Au apărut din boscheţi

Bărbaţii, unul de 51 de ani şi unul de 67 de ani, se aflau pe marginea râului Jiul de Est şi spălau câteva rufe. La un moment dat, din tufişuri au apărut doi tineri, care le-au cerut toţi banii şi toate bunurile de valoare pe care le au la ei. Pentru că nu s-au supus ordinelor lor, tâlharii i-au luat la bătaie pe cei doi bărbaţi şi doar în momentul în care aceştia au picat la pământ inconştienţi, agresorii s-au oprit. Mai apoi, le-au furat din buzunare suma de 180 de lei şi ceasurile de la mâini şi au luat-o la goană înspre centrul municipiului.

Au fost recunoscuţi de victime

Pentru că tâlharii sunt cunoscuţi în zonă ca persoane violente şi puse mereu pe scandal şi lucruri necurate, nu a durat mult până când poliţia a pus mâna pe ei, mai ales după ce victimele au redat cu exactitate înfăţişarea acestora. După ce au fost prinşi, oamenii legii au reuşit să recupereze suma de 130 de lei şi un ceas. Cu toate acestea, ambii tâlhari se află şi astăzi în stare de libertate întrucât unul dintre ei, tânărul de 18 ani, prezintă probleme de sănătate, iar celălalt, spun magistraţii Judecătoriei Petroşani, nu reprezintă nici un pericol public. Tocmai de aceea, judecătorii au respins mandatul de arestare, cu toate că tâlharul, de 21 de ani, nu este la prima abatere, el având antecedente penale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura