Sport

Cine va câștiga Cupa României, faza județeană?

Faza județeană a Cupei României la fotbal, ediția 2023-2024, a conti­nuat zilele trecute cu partidele de ca­lificare în sferturile de finală. Pentru ultimele două locuri din sferturile de finală s-au bătut formațiile Zarandul Crișcior – Șoimul Băița și Victoria Călan – Inter Petrila.

În 24 aprilie
Echipa din Crișcior nu au reușit să pro­ducă surpriza, pier­zând jocul de pe te­ren propriu cu sco­rul de 3-0 în fața ce­lor de la Șoimul Băița, iar în cel de al doilea joc, Victoria Călan s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Inter Petrila. Sferturile de finală sunt programate pe data
de 24 aprilie, de la
ora 17:00. Cele patru sferturi ale competiției sunt: Gloria Geoagiu – Dacia Orăștie, Minerul Lupeni – Ponorul Vața, Aurul Brad – Victoria Călan și DMO Răchitova – Șoimul Băița, în această etapă a competiție fiind deci calificate șase for­mații din Liga a IV-a și do­uă echipe din Liga a V-a, respectiv Ponorul Vața și Răchitova. Gloria Geoagiu, deținătoarea tro­fe­ului, și Minerul Lupeni, finalista ediției tre­cute, au fost calificate direct în sferturi, Șoimul Băița și Victoria Călan au trecut de baraj, iar Dacia Orăștie și Aurul Brad au câștigat, și ele, grupele preliminare ale competiției.

Dublă manșă
În semifinale Cu­pei României-ju­dețul Hunedoara se vor întâlni în­vingătoarea din sfertul 1 cu cea din sfertul 3 și, res­pectiv, câștigătoarea sfer­tu­lui 2 cu cea din sfertul 4. Penultimul act al fazei județene Hunedoara din Cupa României la fotbal se va juca în dublă man­șă. Turul va avea loc pe data de 8 mai, de la ora 18:00, iar returul pe 15 mai, de la ora 17:30. În finală vor juca câștigătoarele celor două semifinale. Finala este pro­gramată pentru data de 8 iunie.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura