Cine se joacă de-a uite căldura, nu e căldura în Deva?

Se ştie, Termocentrala Mintia a fost oprită din nou săptămâna trecută. Parcă cineva doreşte să îi streseze cu tot dinadinsul pe devenii care încă sunt racordaţi la reţeau de termoficare.
Directorul general al CEH, Samuel DIoane, a declarat sâmbătă, că, probabil, joi situaţia revine la normal şi municipiul Deva va avea, din nou, apă şi căldură de la Termocentrala Mintia. Totuşi, oamenii nu trebuie să ia de bună declaraţia directorul general, pentru că protestul minerilor nu a încetat, şi nu se ştie dacă cărbunele ne­cesar ajunge la Mintia. Potrivit acestuia, pro­cedurile de repornire a termocentralei costă în jur de 200.000 de lei.
Reamintim că Termocentrala Mintia a fost oprită în noaptea de joi spre vineri, pentru că nu a mai primit cărbune din Valea Jiului. Măsura afectează direct furnizarea agentului termic către aproximativ 4.000 de locuinţe din Deva, dar şi mai multe ins­ti­tuţii publice din învăţământ şi adminis­traţie. (S.Popa)

One thought on “Cine se joacă de-a uite căldura, nu e căldura în Deva?

  • 22 februarie 2021 la 23:22
    Permalink

    Bună seara. Mare rușine ca părinții și bunicii noștri stau în frig si se inbolnavesc, asta în condițiile în care au totul plătit la zi către furnizorul de căldură și apa calda. Rușine celor care au permis sa se ajungă în aceasta situație. De ce nu se aduce cărbune din alta parte? Jenant…suntem buni doar când trebuie sa ieșim la vot…in rest suntem neglijabile pentru „mai marii noștri conducători”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare