Cine pune beţe-n roate investiţiei de la Spitalul Judeţean?

19 decembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Sorina Popa

Constructorul care se ocupă de reparaţiile capitale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva nu poate înainta cu lucrarea din cauză că unii medici de aici nu au înţeles că e nevoie de asigurarea unui front de lucru.
Muncitorii nu pot face ceea ce trebuie, la clădirea veche a unităţii medicale, din cauză că nu se eliberează etajul al doilea al imobilului. Cert este că situaţia nu e una roz pentru angajaţi, dar proiectul de modernizare trebuie să continue, altfel se pierd banii de la Ministerul Sănătăţii. Investiţia, de 125 milioane de lei, se derulează din 2009 încoace, dar de doi ani ea a luat avânt. Banii sunt asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi întreaga investiţie care vizează lucrările de reabilitare şi modernizare a spitalului ar trebui să fie finalizată până în anul 2020. Probleme au apărut de la începutul investiţiei, aşa cum ne-am obişnuit deja. şi sigur vor mai apărea până ce lucrarea va fi finalizată. Întrebat în legătură cu situaţia actuală de la spitalul devean, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, ne-a spus că este în temă cu problemele de aici.
„Este adevărat, avem situaţia respectivă la spital. Dar, dacă nu a fost eliberat etajul al doilea al clădirii vechi până acum, sigur asta se va întâmpla în cel mai scurt timp. Pentru ca muncitorii să-şi facă treaba şi să finalizăm proiectul la termen”, ne-a declarat şeful administraţiei judeţene.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. victor spune:

    Nu v-ar fi rusine! Va doare pe voi in cot de proiectele spitalului, ce va intereseaza e sa curga mita, mai ales acum cand vedeti ca “fratii” vostri scapa toti infractorii si le dau drumul noaptea ca hotii.Ati capusat spitalul folosinu-va de o gasca de analfabeti(e) si agramati(e) si nu va pasa ca colcaie virusii si mizeria in sectii, lipsurile sunt tot mai evidente, la fel ca prostia iar cladirea noua e o hardughie construita fara cap si fara nicio regula, singurul scop fiind acela de a fura cat mai mult.
    Da cat tupeu si nerusinare puteti avea, mai ales ca aveti o varsta si nu se stie cand suna ceasul….! Sau voi va credeti nemuritori si cu banii stransi din hotii depozitati pe cealalta lume? Vorba unei actrite: sa nu va iasa sufletul pana nu cereti iertare poporului astuia pe care il chinuiti de zeci de ani si natiei asteia pe care ati distrus-o definitiv!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gurasada: taxe şi impozite nemajorate în 2019

Apropiindu-se de gradul maxim de colectare a taxelor şi impozitelor locale, administraţia publică din Gurasada a decis să nu mărească...

Din Certeju de Sus, la Deva Gold cu colindatul

Bucurie mare, ieri, la sediul societăţii Deva Gold din municipiul Deva. Pentru că se apropie Crăciunul şi, cum procedează de...

Anunţ de presă: Traviadis

Închide