FlashPolitica si administratie

Cine-i poartă sâmbetele primarului din Hunedoara?

Poliția investighează cazurile de la Hunedoara, când o mână criminală a incendiat mai multe utilaje ale unor firme care lucrează la proiecte de investiții în municipiul de pe Cerna. Și o grădiniță a fost vandalizată, însă, deo­camdată, polițiștii nu i-au prins pe autori.

Trei dosare
Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu (foto), a declarat pen­tru MESAGERUL HUNEDOREAN că au­torii vor să arate că orașul nu este unul sigur, iar firmele să nu mai vină să lu­cre­ze aici. În aceste condiții, Hune­doara nu s-ar mai dezvolta. „Sunt trei dosare, co­nexate, investigate de Poliție. Cred că este vorba de un grup infracțional, se vede pe înregistrările video că sunt mai mulți autori. Probabil vor să sperie investitorii și firmele care lucrează la noi. Vor să boicoteze in­ves­tițiile. Nu vor reuși, însă, să ne opreas­că”, a declarat edilul șef al Hunedoarei.
Reamintim că mai multe utilaje ale unor firme care execută lucrări în Hunedoara au fost incendiate, iar o grădiniță a fost vandalizată. Poliția face cercetări, iar la dosare sunt și niște înregistrări, soarta autorilor va fi cunoscută în scurt timp.
Sunt multe semne, așadar, de sabotaj în Hunedoara, oameni care vor să blo­cheze lucrările de investiții. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura